İstanbul'da polise silahlı saldırı! Acı haber geldi: 1 şehit...

İstanbul Bağcılar’da polise saldırı gerçekleştirildi. 1 Polis memuru şehit olurken 1 polis de yaralandı. 2 kişi olduğu belirtilen saldırganlar operasyonla yakalandı.

GİRİŞ 18.07.2020 17:41 GÜNCELLEME 23.07.2020 12:04
Bu Habere 230 Yorum Yapılmış

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi 2136 Sokak'ta, araçlarıyla seyir halindeki narkotim ekibine silahla ateş edildi. 

1 POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Araçtaki polis memuru Erkan Gökteke göğsünden, Yunus Nacar ise kolundan yaralandı. Yaralı polisler Bağcılar Medipol Hastanesine sevk edildi. Gökteke, burada yapılan müdahaleye rağmen şehit oldu. 

Olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için güvenlik güçlerince bölgede helikopter

3 SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda S.B, O.I. ve K.A. gözaltına alındı. Şüphelilerle kullandıkları 2 silah da ele geçirildi. Üçüncü silah ise bir çöp konteynerinde bulundu. 

Şehit polis memuru Erkan Gökteke

MESLEKTAŞLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da yaralı polisleri hastanede ziyaret etti. Hastaneye gelen bazı polislerin de meslektaşları için gözyaşı döktüğü görüldü. Hastanenin önünde yaralı arkadaşlarından haber beklerken fenalaşan bir polis memuru da sedyeye konulup içeri taşındı. 

Şehit polis memuru Erkan Gökteke ve eşi

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu satırlara yer verildi:

 

Bugün saat 14.00'de Bağcılar İlçemiz Yüzyıl Mahallesinde İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerimizce; başta hırsızlık, yankesicilik ve uyuşturucu satıcılığı olmak üzere (75)'ten fazla suç kaydı bulunan bir firarinin yakalanması için yapılan çalışmalar sırasında, Narkotim ekibimize düzenlenen silahlı saldırı sonucu (2) Polis Memurumuz yaralanmıştır. 112 Acil Sağlık ekiplerimizce hastaneye sevk edilen Bağcılar İlçe Araştırma Amirliği Narko Timlerde görevli Polis Memuru Erkan GÖKTEKE, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederek şehit olmuş, kolundan yaralanan Polis Memurumuz Yunus NACAR'ın tedavisi devam etmektedir. 

 

 

Olay yerine sevk edilen ekiplerimizce görevli polis memurlarına silahlı saldırıda bulunan şüpheli (S.B) olayda kullandığı silahla birlikte yakalanmıştır.
Olayla ilgili olarak şüpheli (O.I) ve (K.A) adlı şahıslar (1) adet silahla birlikte yakalanmış, firari şüpheli (R.B)'nin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılmıştır. 

Olayda kullanılan (1)'i pompalı tüfek olmak üzere (3) adet silah ele geçirilmiştir. Bu hain saldırıda şehit olan polisimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekânı cennet, makamı âli olsun.Şehidimizin kederli ailesi, yakınları ve Emniyet Teşkilatımıza sabır ve başsağlığı, yaralı polisimize acil şifalar diliyoruz.

FAHRETTİN ALTUN'DAN TAZİYE MESAJI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. Altun "İstanbul Bağcılar’da narkotim ekiplerimize yapılan saldırı sonucu şehit olan polis memurumuz Erkan Gökteke’ye Allah’tan rahmet, yaralı polisimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.Memleketimizin güvenliği ve selameti için her şartta çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 230
  • Hap 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes cezaların daha caydırıcı olması gerektiğinde hem fikir, bu gibi durumlarda fetö diğer örgütçüler vatandaşın sinir uçlarını kaşıyor, dikkatli ve sakin olalım
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakalansa ne yazar 5-10 yıl yatar milletin vergileri ile aslan gibi beslenirler
    Cevapla
  • Ilhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Buradan içişleri bakanlığı ve adalet bakanlığına bir çağrım var uyuşturucu içen ve satanları lütfen yakalamayın hem içenin hem satanın kafasına sininki bu geçleri zehirlemesinler bu yapamiyormusunuz denizin üzerine bunlara bir ceza evi yapın bunları orada tutun kimseyle gorusturmeyin iki yıl sonra bunlar köpeklerini geberit giderler denizde kara deniz olsunki çabuk behereler bu polis arkadaşın günahı ne çocuğu yetim hanımı dul kaldılar bunu sizce hak ediyorlardı çok üzgünüm şehidimize rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum Allah sabır versin
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatanı için gerektiğinde can veren polislerimizin özlük hakları düzeltilsin.çalışma saatleri,mesaileri ve tatil süreleri için çalışmalar yapılsın.kelle koltukta çalışmanın karşılığını maddi olarakta alsınlar.. Şehit olan polis kardeşime Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim..
    Cevapla
  • Fehmi. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben af yasasisin cikmasini hic istememistim magdurun vicdani icin sutlu saniyesini doldurana kadar cezasini cekmeli cezalar agirlastirilmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti