Bağcılar'da polisi şehit eden zanlıdan çıldırtan ifade

İstanbul Bağcılar'da polis memuru Erhan Gökteke'yi şehit eden zanlının ifadesi ortaya çıktı. Olay günü esrar kullandığını belirten zanlı, "Bir araç yanımıza yanaştı. Ben hasımlarım sandım. Ruhsatsız tabancamı çıkararak aracın içerisindeki 2 şahsa ateş ettim" dedi.

GİRİŞ 20.07.2020 18:27 GÜNCELLEME 20.07.2020 18:30
Bu Habere 276 Yorum Yapılmış

Bağcılar'da polis memuru Erhan Gökteke'yi şehit eden şüphelilerden Serdar B.(19) 'kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüphelinin ortaya çıkan ifadesinde suçlamaları kabul ederek, diğer şüphelilerin olayla ilgisi olmadığını söyledi.

 

Bağcılar'da sokaklarda uyuşturucu satanlara karşı görev yapan polis memurunu silah ile ateş açarak şehit eden 4 şüpheliden biri olan 19 yaşındaki Serdar B. savcılık sorgusunun ardından 'kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

"4-5 KEZ CEZAEVİNE GİRDİM ÇIKTIM"

 

Öte yandan şüpheli Serdar B. ortaya çıkan ifadesinde Diyarbakır'da yetiştirme yurdunda kaldığını ancak sürekli dövüldüğü için İstanbul'a geldiğini anlatarak, 2017 yılından beri sokaklarda yaşadığını söyledi. Herhangi bir geçim kaynağı olmadığını da belirten zanlı 4-5 kez cezaevine girip çıktığını olay tarihinden 3 gün önce de Metris Cezaevinden denetimli serbestlik ile çıktığını ifade etti.

"BANA TİNER, BALİ İÇMEMİ SÖYLEDİLER"

Cezaevinden çıktığı gün Esenler 100. Yıl Köprüsü'nün altında bali çekerken Kadir A. isimli şahsın yanına geldiğini söyleyen Serdar B. "Bana tiner, bali içmememi, esrar içmemi söyledi. 3-4 gün boyunca Kadir ile köprünün altında buluştuk. Bana yemek getirirdi ve cigara içerdim. Diğer şüpheliler Oğuzhan I. ve Reis B.'yi ise Kadir önceden tanıyormuş. Bu şahıslarla bazen gezerdik bana yemek getirirlerdi" dedi.

"HASMIM SANDIM ATEŞ ETTİM"

Olay günü esrar kullandığını söyleyen Serdar B. "Bir araç yanımıza yanaştı. Ben hasımlarım sandım. Bu nedenle ruhsatsız tabancamı çıkararak aracın içerisindeki 2 şahsa ateş ettim. Olay yerinden kaçtıktan sonra Kadir, Oğuzhan ve Reis'i arayarak 'polisler bizi kovalıyor acil bize taksi getirin' dedi. Bir süre sonra Oğuzhan ve Reis taksi ile 100 Yıl Köprüsü civarına geldiler" şeklinde ifade verdi.

"SUÇLAMAYI KABUL EDİYORUM"

Taksinin içindeyken polislerin olay yerine geldiğini de söyleyen zanlı olayda kullandığı silahı bir yol kenarına atılmış halde bulduğunu ve aldığını söyleyerek, "Diğer şüphelilerin olayla bir ilgisi yoktur. Polis olduğunu bilsem ateş etmezdim. Suçlamayı kabul ediyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 276
  • vatanislam 3 yıl önce Şikayet Et
    Denetimli serbestlik ne kadar saçma bir şey. madem yapıyorsun böyle bir uygulama ayağına bağla kelepçeyi 7/24 takip et evinden ekmek almaya bile çıkamasın. Eksiklerimiz gerçekten çok özellikle aileden başlamak gerek. Aile hekimi gibi Aile Öğretmeni olması lazım ve zorunlu ayda 1 gün eğitim almaları sağlanmalı. Adalet, dürüstlük, merhamet bu düzeni değiştirmediğimiz sürece ne ceza evleri boşalacak ne de bu olaylar bitecek.AİLE ÖĞRETMENİ fikri sizce nasıl ?
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle silahlı serbest gezen yüzlerce silahlı sapık yollarda aramızda geziyo.Aile bunu salanlardan şikayetçi olsun
    Cevapla
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın ne şuçu varki. Devlet baba salmış içerden. Hemde denetimli serbestlik ile. Böyle biri evinden çıkmamalı bile. Suçlu ilk önce bunları hapisten bırakanlardır. Böyle birinin kalacak yeride vardır, yiğecek ekmeğide. Yoksa niye bırakırsınki Devlet. Ne cürret, 3 gün içinde eline silahı al. Külahıma anlatın. Allah'ım sen bizi bu gibi zalimlerden koru. Allah Rahmet Eylesin. Başımız Sağolsun. :((((
    Cevapla
  • Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok mu? Nasıl yok? Lütfen cevap ...
    Cevapla
  • cuneyd akansu 3 yıl önce Şikayet Et
    polisler silahlarini ne zaman kullanabilcek ☹
    Cevapla
  • Mebb 3 yıl önce Şikayet Et
    İdammmmmmmmmmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dubai'de sel hayatı felç etti! Yönetim halka uyarılarda bulundu...
Bilet alıp binemeyen Türk kimdi? İşte Titanik ile ilgili daha önce bilmediğiniz 45 sır!