Son dakika: Pınar Gültekin'in katil zanlısından çıldırtan ifadeler

Son dakika: Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın Emniyet'teki ilk ifadesine ulaşıldı. Cemal Metin Avcı'nın ifadelerinde, kadın cinayetlerinde genellikle görülen kurbanı suçlayıcı cümlelerin bulunması dikkat çekti. Pınar Gültekin'in katil zanlısı adliyeye sevk edildi.

GİRİŞ 21.07.2020 19:40 GÜNCELLEME 21.07.2020 19:41
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Muğla’da 27 yaşındaki Pınar Gültekin’i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı.

 

Katil zanlısı Avcı’nın birçok kadın cinayetinde karşılaşılan ifadelere benzer bir savunma yaptığı görülüyor.

Evli ve bir çocuk babası olduğu belirlenen Cemal Metin Avcı’nın Emniyet’te şunları söylediği öğrenildi:

 

* Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi.

Pınar Gültekin

* O zaman son olarak “Çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim” diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum.

* Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım.

* Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum.

* Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu. Barışıp birlikte olmayı düşünüyordum.

ADLİYE'YE SEVK EDİLDİ
Muğla’da 16 Temmuz’dan bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in cansız bedeni 5 gün sonra Menteşe’de ormanlık alanda bulundu. Kendisinden haber alamayan ailesinin başvurusu üzerine başlatılan arama operasyonu sonucu polis ve emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kayıp Pınar’ın cansız bedeni Menteşe'de ormanlık alanda bulunmasının ardından başlatılan operasyon kapsamında Gültekin’in son olarak görüldüğü yerlerde kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, eski erkek arkadaşı C.M.A.’yı gözaltına aldı. Öldürüldükten sonra yakılıp, bir varil içine konulmasının ardından üzerine beton dökülüp cesedi sarp bir araziye atılan Pınar Gültekin'in katil zanlısı C.M.A. adliyeye sevk edildi.
 

PINAR'I ÖLDÜREN ZANLININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Pınar Gültekin'i öldüren zanlının kamera kayıtları ortaya çıktı. Zanlı Cemal Metin Avcı'nın cesedi yok etmek için benzin aldığı görülüyor.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 66
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    chp yakında milletvekilliği teklif eder bu herife dediydi dersiniz!!
    Cevapla
  • Beykozlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bi süre sonra bu olayda unutulur tıpkı bi öncekiler gibi,atılan redikal bi adım yok,içerde mis gibi bakılır,diğer bu zihniyete olanlara örnek olur,sonunda idam olsa acaba o kıza bu kadar vahşilik düşünürmü;sanmıyorum.
    Cevapla
  • Mucahit 3 yıl önce Şikayet Et
    İbrati alem icin bu caniyi bogduktan sonra yakip bidona koyup uzerine beton dokun. Ama beton dokulene kadar olmesin
    Cevapla
  • Müslüman türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Isin basi bozuk.kinamak degil maksadımız elbet.ancak toplum ahlaki dibe vurmuş durumda.arttik utanmadan sıkılmadan aman kimse duymasın kimsenin yüzüne bakamam kavramı da kalmadı.ne erkekte şeref ne kadında namus kaldı.kimse ölüm olsun istemez.ama bu gibi şeylerin olmaması için çocuk yaştan itibaren tahkiki iman dersi verilmeli.hep abdest namazdan bahsedeceginize önce imani ne halde onu duzeltin
    Cevapla
  • Dadas 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet idami istedi reis neyi bekliyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?