Erdoğan'dan son dakika Pınar Gültekin açıklaması! Tüm Türkiye onu konuşuyor

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pınar Gültekin ile ilgili "Dün bir cani tarafından hunharca katledildiğini öğrendiğimiz Pınar Gültekin’in acısı bizleri kedere boğdu. Kadına karşı işlenen tüm suçları lanetliyorum." sözleriyle bir paylaşımda bulundu.

Erdoğan'dan son dakika Pınar Gültekin açıklaması! Tüm Türkiye onu konuşuyor
Erdoğan'dan son dakika Pınar Gültekin açıklaması! Tüm Türkiye onu konuşuyor
GİRİŞ 22.07.2020 16:56 GÜNCELLEME 23.07.2020 00:10
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan acımasızca katledilen Pınar Gültekin ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Erdoğan paylaşımında "Kadına karşı işlenen tüm suçları lanetliyorum" dedi.

 

"LANETLİYORUM"

"Dün bir cani tarafından hunharca katledildiğini öğrendiğimiz #PınarGültekin'in acısı bizleri kedere boğdu. Kadına karşı işlenen tüm suçları lanetliyorum.

"BU CANİLERİN BU TOPRAKLARDA YERİ YOKTUR"

Bu canilerin ve işledikleri bu rezil cinayetlerin bizim medeniyetimizde de anlayışımızda da yaşantımızda da tek bir kum tanesi kadar yeri ve bahanesi yoktur, olamaz. Hep birlikte bu şiddete karşı duracak, bunları millet olarak yeneceğiz. Pınar Gültekin'i katleden caninin hak ettiği en ağır cezayı alacağından şüphem yoktur.

"DAVANIN BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

Davanın bizzat takipçisi olacak, bir daha asla yaşamak istemediğimiz kadına şiddetin son bulması için Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak ne gerekiyorsa yapacağız."

YORUMLAR 104
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Konu sadece kadına şiddet değil.Genel olarak suça,şiddete,hukuksuzluga meyil var. Erk sahibi olarak lanetlemek yerine yeterli cezaların verileceği yasaları Allah için getirin.
    Cevapla
  • fatih 42 3 yıl önce Şikayet Et
    zinanın serbest olduğu ülkede bu şekilde dost sevgili olarak yaşayıp sonra ilk kavgada birinin öldürülmesi olayına daha çok şahit olmayız inşallah. aile kavramı eş karı koca kavramı bitiyor. ayrıca cezalar caydırıcı olmalı nasıl cinayet işlemişse o şekilde idam edilsin
    Cevapla
  • Teoman 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelsin artık.
    Cevapla
  • İdam istiyoruz 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet idam bekliyor ,bu caniler yaşamasın
    Cevapla
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar Türkiye de ve dünya da dikkat edin belirli bir aralıkla insan canice öldürülür ..hatırlayın istanbulda bir kızın kafası canice testereyle kesilmişdi ...hatırladınız mı bu cinayetler bence basit aşk yada farklı bir cinayet deyildir bu cinayetler uluslar arası bir karanlık gücün şeytan ayin cinayetleri..polisimiz dedektiflerimiz bu olay üzerinde durmalı ve hemen dosyayı kapatmamalı bakın söylüyorum DÜNYA üzerinde belirli süre aralıklarıyla şeytana insan kurban ediyorlar ve bu çok vahşice yapılıyor..ve bu olayla gündem yapılıp oraya savaronun gözü başka şeyi kapatmak için yoğunlaştırıyor..var birşeyler ama ne !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto