İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Pınar Gültekin açıklaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren katilin tutuklanmasına ilişkin "Bu alçak katilin hak ettiği en ağır şekilde cezalandırılması için davanın yakın takipçisi olacağız" açıklamasında bulundu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Pınar Gültekin açıklaması
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Pınar Gültekin açıklaması
GİRİŞ 22.07.2020 02:17 GÜNCELLEME 22.07.2020 02:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Pınar Gültekin'i öldüren katilin tutuklanması hakkında yorumda bulundu.

 

 

Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Pınar Gültekin'in katili biraz önce 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek insan öldürme' suçundan tutuklandı. Bu alçak katilin hak ettiği en ağır şekilde cezalandırılması için davanın yakın takipçisi olacağız" ifadelerine yer verdi.

 

 

YORUMLAR 8
  • misafir. 3 yıl önce Şikayet Et
    boşuna bağırıp çağırmayın avrupalılaşıyoruz. sen gavur yasalarını medeni kanun diye müslüman millete yedirirsen olacak bu. islamın kadına verdiği hakları az bulursan yine olacak bu. eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz. çıkan yasalar evlenmeyi değil gayri meşru yaşama teşviktir.
    Cevapla
  • İ.Keskin 3 yıl önce Şikayet Et
    Her kız çocuğunun en büyük hayali gelin olup kendi yuvasını kurmaktır. Bu en güzel ve en masumane hayalleri karartan alçaklar ne yazık ki aramızdan çıkabiliyor. Allah kimsenin çocuğuna böyle aşağılık yaratıklardan rast getirmesin. Allah bizleri affetsin.
    Cevapla
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    devlet herkese bir koruma veremez insan kendini korumayı öğrenmeli biriyle birlikteyse bu evli olmamalı sonu hep hüsran olur birlikte yaşadığı insanın potansiyellerini bilmeli ona göre hareket etmeli artık kötülüğün vahşetin ölçüsü yok bu olmaz imkansız diyemiyoruz aileler çocuklarına daha fazla eğilecek herkes kendince korunma prensipleri oluşturacak hukukta gereken cezayı verecek birkaç yıl bakıp salmayacak.
    Cevapla
  • Anıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Evli olmamalı diyorsun da, Tecavüzcüsüyle evlenmesi için yasa çıktı bilgin var mı?
    Cevapla
  • Bora 3 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmeden bu kisiler asla tirsmaz .... El alemin yetistirdigi gözü gibi baktigi evlatlara kiyan kisiler ayni akibeti yasamali...idam baska yplu yok .
    Cevapla
  • isimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    ıçerde hallederler o işi
    Cevapla
  • idam isteyen şahıs 3 yıl önce Şikayet Et
    ayn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!