Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya paylaşımı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi adına açılan resmi Twitter hesabından "besmele" ile yapılan ilk paylaşımı kendi hesabında paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya paylaşımı
GİRİŞ 24.07.2020 01:50 GÜNCELLEME 24.07.2020 01:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 86 yıl aradan sonra bugün cuma namazı ile ibadete açılacak olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin resmi Twitter hesabındaki ilk paylaşıma kişisel hesabında yer verdi.

 

 

Erdoğan'ın da paylaştığı twitte, Arapça, "Bismillahirrahmanirrahim" yazısı yer alıyor. Bu arada, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin Twitter hesabında doğum tarihi olarak, İstanbul'un fethedildiği "29 Mayıs"ın yazıldığı görüldü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Dr. Zülgani Kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    "Kalbin içinde ne varsa azalarından da o görünür. Niyet ne ise amel ona göre insandan görünür" Sayın Cumhurbaşkanım; Kalbi Allah muhabbeti ile dolu Aziz Türk Milletinin bağrına saplanan hançeri çıkarmayı Cenab-ı Allah sana nasib etti. Elhamdulillah.. Cenab-ı Allah sana dünya ve ahiret saadeti nasib etsin. Amin.
    Cevapla
  • Durmuş 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa catır catır catlasın alman agır sanayii hamlesinden cok daha onemlidir bu ayasofyayı esaretten kurtarışımız. Dolar Euro çakılsında görün siz ey kefereler !!! bu saatten sonra bir taneniz vize uygulayamayacak irademizi gösterdik evelallah !!!! 3-5 seneye piyasada alman arabası da kalmayacak her yerde milli arabamız !!!! Allah inananlarla beraberdir
    Cevapla
  • Kayıhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofyanın açılması istanbul u fatih ten geri aldık diyenlere en güzel cevap çok şükür.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi