Ayasofya Camii ibadete açıldığının ikinci günü ziyaretçi akınına uğradı

İstanbul DHA 86 yıl sonra dün kılınan cuma namazı ile ibadete açılan Ayasofya Camii, açılışının ikinci günü yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

Ayasofya Camii ibadete açıldığının ikinci günü ziyaretçi akınına uğradı
Ayasofya Camii ibadete açıldığının ikinci günü ziyaretçi akınına uğradı
GİRİŞ 25.07.2020 13:30 GÜNCELLEME 25.07.2020 13:30
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Ayasofya Camii, dün cuma namazı ile birlikte 86 yıl sonra tekrar ibadete açıldı. Cuma namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de katıldığı namazda cami içi ve çevresinde cemaat yoğunluk oluşturmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ayasofya Camii 24 saat ibadete açık bırakılırken, camiye bugün de çok sayıda gelen oldu. Sabah saatlerinden itibaren yoğun ziyaretçi akınına uğrayan camiye gelenler çantaları aranarak içeriye alındı. Ziyaretçilerden bazılarının şükür namazı kıldığı görüldü.

YORUMLAR 27
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Saç baş açık şortlular mini etekliler edep adap dışı ahlaka mugayyır ne varsa mabedin içinde oldumu şimdi insanda biraz haya olur Allahın evine girerken yarı çıplak girilmez ! Nasıl millet olduk bu ne yaa?Yaşayış gavur gibi adı sözde müslüman.Müslümanlıkta tesettür vardır kapanma farzdır üstü başı açık resim çektiriyorlar ne bu şimdi cahilce davranış!.Evinde bile insan edepli giyinir Allahın evinde yarıçıplaklar doluşmuş Allah sizi ıslah etsin!
    Cevapla
  • Yazık 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberdeki foto gerçekse yazık ki ne yazık. Camiyi ziyaret adabını bilmeyen öğrensin de gelsin. Yalın ayak, baş açık, mini etek, ne istersen var.
    Cevapla
  • Slm 3 yıl önce Şikayet Et
    Başı açık girmiş , şortla girmiş.Ayıptır ya!
    Cevapla
  • Bnas29 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayakkabılar ellerınde gezdırıyolar, bası acık sacık yarın mını eteklıler artık bir düzene girmeli. Ayasofya Cami olalı boyle rezalette olmaz yeter.
    Cevapla
  • ramazan çetin 3 yıl önce Şikayet Et
    bu gün açık yarın kapalı gelirler ALLAH ıslah etsin
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Burasının cami olduğu unutulmamalı, burya girişlerin adaba tesettüre riayet edilerek olmalı. Görevliler bunu sağlamalı. Saygı saygi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri