Son dakika haberi: 7 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 7 Ağustos koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1,185 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 15 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 238 bin 450, can kaybı 5 bin 813 oldu. Bakan Koca son tablo ile igili 'Vaka sayılarını düşürmeyi başarana kadar, Tedbi̇rde teyakkuz halinde olmalıyız.' diyerek uyardı.

Son dakika haberi: 7 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 7 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 07.08.2020 21:36 GÜNCELLEME 07.08.2020 21:54
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Türkiye’nin güncel korona virüs tablosunu kamuoyu ile paylaştı.

KORONAVİRÜSTE SON DURUM

Tabloya göre, son 24 saatte 15 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin 813’e yükseldi. Bugün toplam 56 bin 726 test yapılırken, bin 185 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 238 bin 450 oldu.

 İYİLEŞEN, ZATÜRE VE AĞIR HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugün iyileşen bin 28 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı da 221 bin 574’e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranı yüzde 8,3, toplam ağır hasta sayısının ise 586 olduğu açıklandı.

7 Ağustos koronavirüs tablsou, vaka, ağır hasta, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: İYİ HABER, SIKI TEDBİRLERE BAĞLI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 7 Ağustos koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Yeni hasta sayımızda artış devam ediyor. İyileşen hasta sayımız, dün olduğu gibi, yeni hasta sayısından az. Test sayımızsa giderek artıyor. Vaka sayılarını düşürmeyi başarana kadar, TEDBİRDE TEYAKKUZ halinde olmalıyız. İyi haber, sıkı tedbire bağlı.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs

BAKAN KOCA KORONAVİRÜSE YAKALANAN KİŞİNİN UAYRISI PAYLAŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, korona virüs testi pozitif çıkan kişinin uyarılarına yer verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, korona virüs testi pozitif çıkan kişinin uyarılarına yer verdi. Korona virüs testinin pozitif çıktığını ifade eden Neslihan B., yaptığı uyarıda 14 yıldır hastanede çalıştığını belirterek, “5 ay evimden işime gidip geldim. Tedbirlere dikkat ettim ama sadece benim dikkatim yetmedi. Pozitif çıktım. Şimdi tedavim evde devam ediyor. 3 gündür yatıyorum. Eklem ağrılarından sürünerek bir şeyler yapıyorum. Dikkat etsin herkes. Sinsi bir virüs bu” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 69
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Denetim Var! ama Ceza yok! Uyarı var!.... bu Böyle gitmez artık insanları uyarmayın Ceza yazın! yoksa Kış Aylarına girerken Virüs güç kazanacak bu sefer hep yasaklı hale geleceğiz haberiniz olsun!
    Cevapla
  • Coşkun 3 yıl önce Şikayet Et
    Denetim yok. Güvenlik güçleri denetim yapmıyor. Maske takanlarda dalga geçilir oldu. Ceza yeseler dalga geçenler.
    Cevapla
  • İlginç 3 yıl önce Şikayet Et
    Anormal bir durum mu acaba. Turizm her merci tarafından pompalanıyor. Denetim desen ALLAH a emanet. Her zaman ki görevi değilmiş gibi 2 gün önce tam tekmil sahada olan memur takımı bu açıklamayla daha önceden diğer günlerfe ne yapıyordu diye sormak gerekmez mi. Bu soru ahirette sorulursa verilecek cevap merak konusu değil mi?
    Cevapla
  • Akılkanıt42 3 yıl önce Şikayet Et
    Çin komünist parti rejiminin kuklası Dünya Sağlık Örgütü ve başındaki komünist şahıs tedros Dünya Sağlık Örgütü tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüsün yayılmasındaki tek sebeptir Ocak ayında virüs tüm dünyaya yayılmaya başlayınca çindeki seyahatleri engellemeyen Bu normal bir grip salgını korkmaya Gerek yok kimseye bulaşmaz diyen Dünya Sağlık Örgütü ve başındaki kukla tedros Bu Dünya Sağlık Örgütü virüsten daha tehlikelidir kapatılmalıdır .
    Cevapla
  • kayseri 3 yıl önce Şikayet Et
    test sayısı 56bin üstünde vaka sayısı 1180 gibi çıkıyor, test sayısı 40 binde vaka sayısı 980 çıkıyo. test sayısını arttırdığın için vaka sayısı artmış gibi duruyor. Halkı iyice korkutmaktan başka birşeye yaramıyor. Yasaklarla çözülecek bir iş değil, kişisel temizliğe ve mesafeye bağlı. Maskeyi millet taksada kullanılması gerektiği gibi tek seferlik değil cebine aynasına torpidosuna koyuyor, defalarca temizlik yapmadan maskeyi kullanıyor. Maske hele sıcak havalarda kaşıntı yapıyor, elini temizlemeden maskenin altına elini sokup ağzına yüzüne sürüyor, bu da maskenin yakaladığı mikrobu terle ağza sokuyoruz. Maske iş değil özellikle açık havalarda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar