Son dakika haberi: 11 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 11 Ağustos koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1183 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 15 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 243 bin 180, can kaybı 5 bin 873 oldu. Bakan Koca, son 3 günde en fazla vaka görülen illeri açıkladı.

Son dakika haberi: 11 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 11 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 11.08.2020 21:18 GÜNCELLEME 11.08.2020 21:18
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Türkiye’nin güncel korona virüs tablosunu kamuoyu ile paylaştı. Tabloya göre, son 24 saatte 15 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin 873’e yükseldi. Bugün toplam 61 bin 716 test yapılırken, bin 185 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 243 bin 180 oldu.

İYİLEŞEN, ZATÜRE VE AĞIR HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugün iyileşen bin 185 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı da 226 bin 155’e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranı yüzde 8,2, toplam ağır hasta sayısının ise 617 olduğu açıklandı.

11 Ağustos koronavirüs tablsou, vaka, ağır hasta, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA 5 İL İSMİ VEREREK UYARDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11 Ağustos koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Son 3 gündür HASTANEYE YATIŞLARDA %32 AZALMA var. Fakat sürecin en önemli göstergelerinden biri olan AĞIR HASTA SAYISINDA ARTIŞ devam ediyor. Son 3 gün içinde en yüksek sayıda hasta görülen ilk 5 ilimiz: İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır, Şanlıurfa.'' ifadelerini kullandı.



 

 

YORUMLAR 59
  • oku yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletin testi pozitif çıkan herkesi iyileşene kadar bir yerde karantinaya alması gerekiyor. Testi pozitif çıkan kişileri niye halkın arasına salıyorsun ki. Sen git evine çıkma bir yere deyip gönderiyorlar. Dinleyen kim adama korona olduğunu saklayıp geziyor ortalıkta. Devletin buna gücü mü yetmez sanki
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Hamdolsun bu iller arasında Mardin yok
    Cevapla
  • Esnaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Mardin'de aşırı vaka var sen mardinli degilsin
    Cevapla
  • Kayseri 3 yıl önce Şikayet Et
    Halen tokalaşan ve satılanlar var ,tokalaşma 5000 TL ceza olsun
    Cevapla
  • Yeter ya 3 yıl önce Şikayet Et
    Abi sokağa çıkma yasağı gelsin acilen
    Cevapla
  • Bir garip 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende urfafa yasiyorum ne zaman yollar acildi urfada yok diye sehir disindan veci akin oldu zaten sonrasu malum şuan sokaklar boş lakin hastanler dolu ve hastalarimizin durumu agir nerdeyse her ailde hasta var ve cok aciki durunlari agir seyrediyor...daudan baska siginagimizda yok....insanlar helak oluyor lutfen uyanalim gaflet uyksuundan kula bela gelmez hak yazmadikca hak bela yazmaz kul azmadikca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil