Türkiye'yi sevince boğan doğalgaz müjdesi Kılıçdaroğlu'nu sessizliğe gömdü

Türkiye, Karadeniz'de tarihinin en büyük doğalgaz rezervini keşfetti. Dünyada büyük yankı uyandıran haber karşısında Kemal Kılıçdaroğlu adeta sessizliğe gömüldü. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da Kılıçdaroğlu'nun bu sessizliğine sosyal medya üzerinden '320 milyar metreküp doğalgaz bulundu Sayın Kılıçdaroğlu' sözleriyle tepki gösterdi.

GİRİŞ 22.08.2020 00:35 GÜNCELLEME 22.08.2020 08:28
Bu Habere 198 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı tarihi açıklama ile Fatih sondaj gemisinin Karadeniz'de gerçekleştirdiği sondaj çalışmaları neticesinde 320 Milyar metreküplük bir doğalgaz rezervi keşfettiğinin müjdesini verdi.

DÜNYADA BİRİNCİ GÜNDEM OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz rezervinin bulunduğunu açıkladı. Müjde, dünya basınında da ses getirdi. Erdoğan'ın konuşması uluslararası televizyon kanallarında canlı olarak yayınlanırken, dış basında da Türkiye haberleri yankılandı.

KILIÇDAROĞLU SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ

Ana muhalefet partisi, Türkiye'nin başarısı karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin elde ettiği başarıya ilişkin açıklama yapmaktan kaçındı.

BÜLENT TURAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

 AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Türkiye'de vatansever herkesi büyük bir mutluluğa sevk eden tarihi müjde sonrası sessizliğe gömülen Kılıçdaroğlu'nu da etiketleyerek '320 milyar metreküp doğalgaz bulundu Sayın Kılıçdaroğlu' dedi.

türkiye’yi sevince boğan müjde sonrası

Fatih'i masaüstü arka planı kullanmak için tıklayınız

 

 

YORUMLAR 198
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yarın çıkar meydana gaz'ın çıkarması satın almadan pahalı derse ben şaşırmam. Hiç bir CHP'li Elhamdülillah bu iyi oldu diyemiyor neden başkasının başarısını hazm edemiyorlar. Milletin ne isteyip istemediğini zerre miktar düşünmüyorlar. Bu nedenle bunlara itibar edende yok %25 lik bir oranı var bin yıl geçse yine olurlar milim ilerleme olmaz. Şahsi görüşüm kimseyi bağlamaz Kemal beye değil devlet iki koyun dahi vermem bunlara devlet emanet edilmez.
    Cevapla
  • Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu'nun Karadeniz'de gemileri batmış ona üzülüyor.
    Cevapla
  • Yakup 3 yıl önce Şikayet Et
    Gazı türkler buldu. Ermeniler sus pus
    Cevapla
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayin kilicdaroglu chp ye iyilik yapip o koltuktan artik kalkmali
    Cevapla
  • Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişi aslında "Sevindiğini" ifade etmesi gerekir. 1) Bunun için yerli ve milli olması lazım değil mi? Değil. 2) Susarakta gerçeği örtmüş olmuyor mu? Oluyor. 3) Fazla yüklenmeyelim. "Konuşmak için acelem yok", pozuda atıyor, olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı