Müjde tesirini hemen gösterdi! Yılmaz Özdil nefret kustu

Başkan Erdoğan'ın ağzından Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğalgaz bulduğu müjdesini vatandaşlar büyük bir sevinçle karşılamışken Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in daha önce küçük çaplı doğal gaz bulunması ve petrol keşfi iddialarını içeren 8 haberi alıp Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini küçük görmeye kalkması tepki çekti.

Müjde tesirini hemen gösterdi! Yılmaz Özdil nefret kustu
Müjde tesirini hemen gösterdi! Yılmaz Özdil nefret kustu
GİRİŞ 21.08.2020 19:55 GÜNCELLEME 21.08.2020 20:00
Bu Habere 285 Yorum Yapılmış

Sakarya Gaz Sahasından 320 milyar metreküple Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini gerçekleştirdi. Bunu hazmedemeyen zihniyet günlerdir kendilerini komik duruma düşüren haber ve paylaşımlarla nefret kusuyor. 

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil 8 farklı tarihte Türkiye'yi ümitlendiren çoğu doğalgaz ve petrol bulunmasına dair iddiaları içeren haberleri paylaşıp Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini çöpe atarcasına aklınca küçük görerek "Beraber yürüdük biz bu yıllarda :)" ifadelerini kullandı.

Fatih'i masaüstü arka planı kullanmak için tıklayınız

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 285
  • Erkan yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyenin doğal gaz bulması, Yılmaz ozdil ve onun uzantilari ni rahatsız etmesi kadar doğal bir şey olamaz. Vatandaş bunların kim ve kimler olduğunu ve Kimlere hizmet ettiğini gayet iyi biliyor. Bunlara rağmen ülkemiz kalkınacak ve gereken cevabi her zaman bunlara verecektir.
    Cevapla
  • ALİ 3 yıl önce Şikayet Et
    İpi başkalarının elinde olanların acı durumu...ulkesinde bulunan doğalgaza bile sevinemeyen biri...ne demeli bunlara bilmem ki ?
    Cevapla
  • çeliktepeli 3 yıl önce Şikayet Et
    açıklayın kardeşim bu adam hangi ülkenin ajanıdır..millet bilsin kardeşim...bıktık bu casusların gazından..adamlar belli bir kesimi peşinden sürüklüyor..vatanına düşman ediyorlar..
    Cevapla
  • Mersin33 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir gram haysiyet varsa kullanmazsin o gazi
    Cevapla
  • Cihatb 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaşa Tayyip paşa sen çok yaşa. adın yazılacak zümrütten taşa. Düşmanlar kudursun. Yıkılsın. Vursun da başlarını taşlardan taşa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim