Ünlülerin doğal gaz sevinci! Demet Akalın'ın paylaşımı olay oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'de doğal gaz rezervi bulunduğu müjdesini vermesinin ardından ünlü isimlerden sevinç paylaşımları geldi. Şarkıcı Demet Akalın herkesin merak ettiği soruyu sordu. Doğal gaz sevincini paylaşan "Hayırlı olsun" ifadesiyle paylaşan Akalın, mesajın devamında "Acaba kaç sene yetiyor?" dedi. Ünlü şarkıcı mesajını tebessüm emojisiyle sonlandırdı.

GİRİŞ 22.08.2020 08:51 GÜNCELLEME 22.08.2020 19:26
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği müjdeyi açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. 320 milyar metreküp rezerv bulduk" dedi.

 

Açıklamanın ardından ünlü isimler de sevinçlerini sosyal medyadan gösterdi.

Şarkıcı Demet Akalın herkesin merak ettiği soruyu sordu. Doğal gaz sevincini paylaşan "Hayırlı olsun" ifadesiyle paylaşan Akalın, mesajın devamında "Acaba kaç sene yetiyor?" dedi. Ünlü şarkıcı mesajını tebessüm emojisiyle sonlandırdı.

 

Şarkıcı Tuğba Ekinci Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı paylaşarak "Helal" notunu düştü.

HASAN KAÇAN: Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Sonsuz şükürler olsun.

METİN ŞENTÜRK: Türkiyemiz tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Rabbim devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun.

ALİŞAN: Suriye, Filistin, Libya, Mısır, Afrika gücünün yettiğince yaptıklarından belki etrafında birkaç dostundan başka kimse kalmaz ama Allah dualarla yaptıklarının mükâfatını bir yerden veriyor işte... Daha nice müjdelere İnşallah Cumhurbaşkanım.

İBRAHİM TATLISES: Vatana ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.

BİROL GÜVEN: Karadeniz’de doğal gaz bulunması ülkemizin geleceği için çok önemli bir gelişme. Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

ÖZCAN DENİZ: Büyük heyecan, büyük müjde, büyük gurur.

YUSUF GÜNEY: Merakla bekliyorum bu olağanüstü olaya kaç sanatçı, oyuncu, sporcu, iş insanı sevinecek ve tebrik edecek. Tebrik ediyorum bu güzel haberi bizlere veren Cumhurbaşkanımızı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 26
  • Alper TS 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu gaz bulunanların yaninda çok küçük bir rakam ..2023 te hepsi açıklanacak ulkemiz petrol ve gaz zengini ülke konumuna gelecek ama atom bombası yapmalıyız düşmanımız çoğalıyor
    Cevapla
  • Derya 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkçe konuşmayı bilmeyen birisi kendisi kaale almamak gerek, bu gazdan batandaş zor faydalanır satarlar başka açık kapatmak için
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Taraf belli etmek güzel. Sağolasınız.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Milli sanatçılar bular diğerleri gayri resmi
    Cevapla
  • ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen az kullanirsan 70 sene yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek