Son dakika: 26 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi...Türkiye'de son vaka sayısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklandı. Yüz bini aşkın test ile rekor kırılırken Bakan Koca, "Tedbirlere birlikte uyarsak başarılı olabiliriz. Sonunda yenilen virüs olacak." açıklamasında bulundu.

Son dakika: 26 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 26 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 26.08.2020 20:06 GÜNCELLEME 26.08.2020 20:06
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Türkiye'de son 24 saatte yapılan test sonuçlarına koronavirüs vaka sayısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklandı.

 

VAKA SAYISI 1313 

Türkiye'de son 24 saatte 1313 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 20 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 262 bin 507, can kaybı 6 bin 183 oldu.

Son 24 saatte 1002 kişinin daha iyileşmesiyle Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 239 bin 797 oldu.

100 BİNİN ÜZERİNDE TEST

Bakan Koca, "Bugün 100 binden fazla test yaptık. Bu testler sonucunda 1.313 yeni hastamız var. Bazı illerimizde özel tedbirler almak zorunda kaldık. Tedbirlere birlikte uyarsak başarılı olabiliriz. Sonunda yenilen virüs olacak." açıklamasında bulundu.

26 Ağustos 2020 Günlük Koronavirüs Tablosu

YORUMLAR 73
  • Yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    ben cok söylendim. bu gidisle 150.000.000 insan ölür diye tahminimi söylerken herkes dalga geciyordu. bakalim ilk bahara kimler kala. sarhosu birakacaksin yikildigi yere kadar artik birsey demiyorum ilgilenmiyorum anca öfkemle kaliyordum
    Cevapla
  • Misafir yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sonumuzu hayırlı etsin Durum çok Vahim
    Cevapla
  • HAKAN 3 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK VAHİM yandık bittik...
    Cevapla
  • Engin Reis 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu hastalığın aşısını Güzel ülkemin güzel insanları bulursa Adı RTE2023 olsun.CHP liler adından dolayı aşı olmazlar...Böylelikle CHP den kurtuluruz.:)))))
    Cevapla
  • Mira 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah iyiliğini versin :)
    Cevapla
  • Faat 3 yıl önce Şikayet Et
    Hahah kahkaha attim dostum. Ve gercektende dogru soyluyosun
    Cevapla
  • Engin Reis 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes duyarlı olmalı Günlük 100 bin testten bahsediliyor oldu..Bunun Devlete ve Millete Maliyeti her geçen gün katlanarak artıyor.Düğünlerde halay çekméyin Asker gönderme kutlamaları yapmayın.Akrabalarla Sarmaş dolaş olmayın dedikçe Kendini bilmezler inatla bunları yaparak Hastalığın yayılmasını arttırıyorlar...Devletimizin daha başka konulara zaman harcaması gerekirken uğraştığımız işe bakya..Kisacası KURALLARA UYUN YA...SOSYAL MESAFE..Ölen insanların vebali kurallara uymayanlarındır.
    Cevapla
  • MURAT TOPÇU 3 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE BİR ÇOK ÜLKEYİ RAHATSIZ ETTİĞİNİ BİLMEMEK İÇİN APTAL OLMAK YADA CAHİL OLMAK GEREKİR BU BAPTAN RAPORLARI İYİ ARAŞTIRMAK GEREKİR SAĞLIK BAKANI AÇIKLADIKLARI KENDİSİNE VERİLEN RAPORLAR O NERDEN BİLECEK HER YOĞUN BAKIMDA YATANIN NEDEN YATTIĞINI TEK TEK KENDİLERİMİ TEST EDİYOR c
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu