Son dakika haberi: 31 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 31 Ağustos koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1.587 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 44 kişi hayatını kaybetti, 1087 hasta iyileşti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'Can kayıplarımızın üzüntüsünü sözcükler de rakamlar da ifade edemez' değerlendirmesi yaptı.

Son dakika haberi: 31 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 31 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 31.08.2020 19:41 GÜNCELLEME 31.08.2020 19:41
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye’nin güncel korona virüs tablosunu kamuoyu ile paylaştı.

Tabloya göre son 24 saatte 44 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 6 bin 370’e yükseldi. Bugün toplam 110 bin 102 test yapılırken, bin 587 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 270 bin 133 oldu.

İYİLEŞEN, ZATÜRE VE AĞIR HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugün iyileşen bin 87 kişiyle birlikte toplam iyileşen toplam hasta sayısı da 244 bin 926'a yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 7,5, toplam ağır hasta sayısının ise 961 olduğu açıklandı.

31 Ağustos koronavirüs tablsou, vaka, ağır hasta, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: SÖZCÜKLER DE RAKAMLAR DA İFADE EDEMEZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 31 Ağustos koronavirüs tablosuan ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bugün en yüksek günlük test sayısına ulaştık. 110.000’den fazla test yapıldı. 1.587 yeni hasta tespit edildi. Can kayıplarımızın üzüntüsünü sözcükler de rakamlar da ifade edemez. Gücümüz tedbir almaya ve sevdiklerimizi korumaya yeter. Güç tedbirde. '' ifadelerini kullandı.

 


YORUMLAR 63
  • Hasanbb 3 yıl önce Şikayet Et
    Konu vaka sayısı değil arkadaşlar, ölü sayısındaki artış. Test artıyor vaka sayısıda artıyor. Ama ben buradan bir tek şey anlıyorum; hastaneler doluyor, evde ve karantinada hasta sayısı çok ve ölü sayısı 40 ı geçti.
    Cevapla
  • Davud 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaç 40 bu neki
    Cevapla
  • ANKORONA 3 yıl önce Şikayet Et
    Düğünler, taziyeler falan yüzünden AYIP OLMASIN DİYE KAYIP VERİYORUZ.
    Cevapla
  • osman 3 yıl önce Şikayet Et
    beni işe başladıktan sonra virüsden yeni çıkmış fabrikaya gönderen patrona hakkımı helal etmiyorum. Virüsden uzak genel merkezde çalışıyordum halbuki
    Cevapla
  • ayna 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir arkadaş ağrıya gitti düğüne korona kaptı şimdi komada, diğeri ankaraya düğüne gitti korona kaptı şimdi anakarada hastahane de. geçen hafta bir düğünde yine korona çıktı.
    Cevapla
  • Tunga 3 yıl önce Şikayet Et
    Vakaların en fazla yayıldığı yerler ,1 barlar pavyonlar ki buralarda asla maske ve sosyal mesafe yok 2 Fabrikalar , 3 düğünler
    Cevapla
  • Gaziantep27 3 yıl önce Şikayet Et
    Ama nedense millet okula kafayi takti.Kimse bu dediklerinizi gormuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal