Son dakika haberi: 1 Eylül koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 1 Eylül koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1572 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 47 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 271 bin 705, can kaybı 6 bin 417 oldu.

Son dakika haberi: 1 Eylül koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 1 Eylül koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 01.09.2020 20:16 GÜNCELLEME 01.09.2020 20:16
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye’nin güncel korona virüs tablosunu kamuoyu ile paylaştı. Tabloya göre son 24 saatte 47 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 6 bin 417’e yükseldi.

İYİLEŞEN, ZATÜRE VE AĞIR HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugün toplam 109 bin 443 test yapılırken, bin 572 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 271 bin 705 oldu. Bugün iyileşen bin 3 kişiyle birlikte toplam iyileşen toplam hasta sayısı da 245 bin 929'a yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 7,6, toplam ağır hasta sayısının ise 991 olduğu açıklandı.

1 Eylül koronavirüs tablsou, vaka, ağır hasta, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: AKTİF HASTA SAYISI ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 Eylül koronavi,rüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Kayıplarımızın ve ağır hastalarımızın sayısını azaltacak olan da bitirecek olan da tedbirlere tam uyumdur. Aktif hasta sayımız artmaya devam ediyor. Tedbirlere uyarsak kazanan biz olacağız. Güç tedbirde.'' ifadelerini kullandı.

Ezber bozan koronavirüs araştırması! Covid-19 teşhisi konan kişilerin yüzde 90’ı...


 

 

YORUMLAR 55
  • serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    hala maske hala korona UYANIN artık maske korumaz ve oynanan oyunları görün!!!
    Cevapla
  • Tunga 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçmalıyon kardeş ne yedin ictin
    Cevapla
  • abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu covid19 gercekten virus kaynakli degilde gercekten zehirlenme sonucu hucrelerin urettigi ekzomoslarsa.Cunku virus kaynakli olumler zehirlenme kaynakli olumlere cok benziyor.Bugun bir dizi filmde de buna benzer bir konu islendi Hasta hastaneye getiriliyor hastada virus ariyorlar dizinin sonunda zehirlenme cikiyor.
    Cevapla
  • ecrin.39 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen kafayımı yedin avrupada pek çok dış ülkede maske yasakları yasal halk prostestoları sonucu kaldırıldı ve yayınlanan 42 Rapaorda bırak maskenın koruyuculugunu hastalık teşhisi konmamış saglam insanın maske takmasının çok büyük riskleri oldugu açıklandı saglık ve solunum yolları açısından. Sen kalkmış maske takmayanlara cezanın borç olarak karşılarına çıksın daha agır ceza olsun felan dıyorsun pes yani yazıklar olsun.
    Cevapla
  • sorun 3 yıl önce Şikayet Et
    cahillikte sınır tanımıyorsunuz dr olarak cok üzülüyorum böyle iskembeden konusanlara.maske halkin istegiyle kaldirilmismis.fransa da günlük vaka sayisi 5 bini geçti Almanya ispanya ingilterede bir ay öncesine göre acayip artti.adamlar yasaklari tekrar getirecekler.bizim akıllar hala maskeyi tartışıyor
    Cevapla
  • reis1 3 yıl önce Şikayet Et
    Cahil olma MURAT bu kadar LÜTFEN OKU BİRAZ İDRAK ET DÜŞÜN AKLET O taktıgın maskelerın kutusunu al bi oku bu maske coronavirüse ve diger virüslere karşı korumaz yazıyor sen utanmadan ne dıyorsun anlamak mümkün degil halkı kin ve düşmanlıga sevk etme saçma bir maske için.!! Bu vatanda hepimiz kardeşiz tek devlet tek millet tek vatan.
    Cevapla
  • sorun 3 yıl önce Şikayet Et
    maskenin koronadan korumadigi yeni birsey değil.defalarca söyledim.agzinizdan burnunuzdan cikan partikullerin etrafa sacilmasini engelliyor.ya arkadaş işin uzmanı benim milletimin cahilliklerinden biktim inşallah basiniza gelmez.
    Cevapla
  • Dost dost 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonbahar ve kış çok çetin geçecek sınırlamalar yasaklar bizi bekliyor paraniz olsun yastık altı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu