Hint kenevirlerini, kümeste kuruturken yakalandılar

Osmaniye'de, evin bahçesinde yetiştirdikleri Hint kenevirlerini tavuk kümesine asarak, kuruttuktan sonra piyasaya sürdükleri iddia edilen Y.G. ve M.G., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Y.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, M.G. de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hint kenevirlerini, kümeste kuruturken yakalandılar
Hint kenevirlerini, kümeste kuruturken yakalandılar
GİRİŞ 03.09.2020 13:59 GÜNCELLEME 03.09.2020 13:59

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Koçyurdu köyünde uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yapıldığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Yapılan takip sonrası belirtilen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, ev ve eklentilerinde narkotik köpeği 'Dora' ile arama yaptı.

Aramalarda; bahçeye ekili 14 kök Hint keneviri, kurutulmak üzere tavuk kümesine asılmış bir miktar Hint keneviri ile evin içinde 2 kilo 50 gram esrar ele geçirildi. Ürettikleri uyuşturucu maddeleri daha sonra piyasaya sürdüğü belirlenen Y.G. ve M.G., gözaltına alındı.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Y.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, M.G. de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ise imha edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan