Diyanet'ten skandal olay sonrası sert açıklama!

Fatih Nurullah takma adlı sözde tarikat lideri Eyüp Fatih Şağban (58), bir müridinin 12 yaşındaki kızını istismar ettiği iddiasıyla tutuklanması ile ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan açıklama geldi. Diyanet'ten yapılan açıklamada "Çocuk istismarıyla, masum yavrularımıza uzanan şeref yoksunu, hain ve zalim ellerle mücadele etmek hepimizin vazgeçilmez görevidir" denildi.

Diyanet'ten skandal olay sonrası sert açıklama!
Diyanet'ten skandal olay sonrası sert açıklama!
GİRİŞ 03.09.2020 17:21 GÜNCELLEME 03.09.2020 17:21
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanlığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Allah'ın bizlere en değerli emaneti olan çocuklarımız, güvenli ve huzurlu bir ortamda büyümeyi, her türlü ihmal ve istismardan korunmayı hak etmektedir. Bu nedenle çocuk istismarıyla, masum yavrularımıza uzanan şeref yoksunu, hain ve zalim ellerle mücadele etmek hepimizin vazgeçilmez görevidir.

 

 

İlim ve irfan ile alakası olmadığı halde, kendilerine menfaat devşiren din istismarcılarına karşı da aziz milletimizi bir defa daha uyarıyoruz. Hem dini duygu ve değerlerimizin hem de gözbebeğimiz olan çocuklarımızın istismara karşı korunması için herkesi sorumluluk almaya davet ediyoruz.

YORUMLAR 138
  • sapkinlik 3 yıl önce Şikayet Et
    adamin kim oldugunu bilmedigimiz icin hakkinda degerlendirme yapmak istemiyoruz ama 28subat tarzi muslumculerin yeniden sahneye ciktigi yonunde kuskularimiz var.haliyle bu kisinin bir figuran yada, bir magdur olup olmadigi netlestirilmeli
    Cevapla
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Rezil birde takma isim kullanıyor.
    Cevapla
  • reis 3 yıl önce Şikayet Et
    seni kim ikna etti neye ikna etti sen nasıl ikna oldun
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Cübbeli Ahmet Hoca hak bir tarikatın mensubu ve birkaç yıl önce bu herif hakkında uyardı. İsteyen internette aratıp bulabilir. İlahiyatlardan veya Diyanetten bir tepki duydunuz mu şimdi ki olaydan önce? Demek ki Diyanet varkende gerçek tarikatlara ihtiyaç oluyormuş.
    Cevapla
  • Şükrü tekeci 3 yıl önce Şikayet Et
    Onların kavgası post kavgasıydı kusıra bakma şöhret uğruna birbirlerine laf söylediler... Biri çocuk istismarcısı ise diğeride din istismarcısı...
    Cevapla
  • Hakkı Sakin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence idam edilsin, zaten muhtemelen bir ajan, ajzimendi şeyh te böyle sapık şeyler yaptı, dindarlara faturası kesildi, sonra bütün ajzimendiler birden ortaya çıktıkları gibi kayboldular.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır