Yemin dizisine kardeş geldi, Kanal 7’de bir yeni dizi daha!

Kanal 7'de iki sezondur yayınlanan ve büyük bir kitleye ulaşan Yemin dizisinin ardından çok konuşulacak bir dizi daha başlıyor. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunacak öyküsü 'Emanet' ile izleyici karşısına çıkacak.

Yemin dizisine kardeş geldi, Kanal 7’de bir yeni dizi daha!
Yemin dizisine kardeş geldi, Kanal 7’de bir yeni dizi daha!
GİRİŞ 06.09.2020 15:27 GÜNCELLEME 06.09.2020 15:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 Emanet isimli dizi 7 Eylül Pazartesi günü saat 19.00’da izleyicilerle buluşacak…“Her emanet kutsal bir yerde saklanır. Aşk kalbin en derininde…” sloganı ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin hedefi Yemin kadar konuşulmak, gündem olmak ve yurt dışında da başarı yakalamak. 

 

 

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Emanet… Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunacak öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkacak.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınacak. Emanet, 7 Eylül’den itibaren hafta içi her gün Kanal 7’de.

 

 

YORUMLAR 5
  • xyzkuşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    müslümanları yakan, sokak ortasında öldüren ve bunu devlet politikası gibi gören hintlilerin dizilerinden ne zaman vazgeçeceksiniz, sadece tepki vermek adına bile vazgeçtik demeniz yeterdi. ama anladığım hintlilerle kaç yıllık anlaşma yaptınız , ucuza mı aldınız. anlaşma bitince mi tepki vereceksiniz, neyi bekliyorsunuz. elif dizisi ayrı bir facia insanın içi kararıyor, son dönem eli yüzü düzgün dediğimiz yayınların hiçbiri müslümanlara ümit vermiyor, her bölümü ayrı garabet
    Cevapla
  • kemal kuru 3 yıl önce Şikayet Et
    eger bu ülkeye biraz insanlara faydalı bilgiler vermek istiyoriseniz sizlere yakışan allah aşkına tarım hayvancılık çevre konularına hayvan yaşam alanına kafa yorun uyumayın gelişin hint tv yayınları malesef zamanı savuşturmak hayvan haklarına kafa yorun siteniz mükkemmel hiçbir site sizin sitelere benzemiyor kullanışlı yorum yazabiliyoruz ancak tv lütven toplantılar yapıp gündeme alın haykırışım daha izlenebilir olma yoksa kaygılarım çok
    Cevapla
  • acayip 3 yıl önce Şikayet Et
    ahlak bozucu hint dizilerini kaldırın hangi dizi koyarsanız koyun. isterseniz elif i baştan izletin.
    Cevapla
  • isa 3 yıl önce Şikayet Et
    Eski dizilerinize geri dönün. Kezban Yenge, Kalp Gözü vs. gibi diğerleri...
    Cevapla
  • vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    hint dizilerinden vazgeçin artık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...