Son dakika: İstanbul kritik kararlar açıklanıyor! Salgına karşı sert hamle

Son dakika haberi: İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İl Pandemi Kurulu'nun toplandığını sosyal medya hesabından duyurdu. İstanbul'da alınması beklenen tedbirler, yapılan denetimler, toplu ulaşım ve kademeli mesai konularının ele alındı.

GİRİŞ 18.09.2020 13:58 GÜNCELLEME 18.09.2020 17:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İstanbul'da kademeli mesai, toplu taşımada alınacak yeni tedbirler ve pandemi sürecinde yapılan denetimlerle alakalı olarak kritik toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası bilgilendirmelerde bulunan Yerlikaya hafta içerisinde İstanbul için alınan kararların cuma günü açıklanacağını duyurmuştu.

VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İl Pandemi Kurulu’muz toplandı. İstanbul genelinde alınan pandemi tedbirleri, yapılan denetimler, filyasyon #izolasyon takip çalışmaları ve toplu ulaşım ile kademeli mesai konularını kurul üyelerimizle birlikte değerlendirdik." açıklamasında bulundu.

 

 

BUGÜN AÇIKLANIYOR

Koronavirüs salgınıyla mücadelede en önemli şehirlerin başını çeken İstanbul için Vali Yerlikaya, önemli toplantının ardından kararların 18 Eylül Cuma günü açıklanacağını duyurmuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TEDBİRLERİ YENİDEN ARTIRMAK ZORUNDAYIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, artan koronavirüs vakalarının ardından, "Tedbirleri yeniden artırmak durumundayız. Bunları keyfimizden yapmıyoruz. Sadece halkımıza olan duyarlılığımızdandır. Aşı çalışmalarında yılbaşından sonra bazı olumlu sinyaller alacağız." açıklamalarında bulundu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Akil 3 yıl önce Şikayet Et
    maske taktırmayı, toplu taşımada kurala uymayı beceremeyen bu millet ve denetimsizlik ile daha çok canımız yanar. Taksimde 3 kişiye göstermelik ceza kesildi sonra bişey yok. hep aynı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama