Ankara'daki sağlık çalışanlarına saldırı girişiminin fotoğraf kareleri ortaya çıktı!

Ankara’daki Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimi olayının güvenlik kamerası kaydından elde edilen fotoğraf kareleri ortaya çıktı.

Ankara'daki sağlık çalışanlarına saldırı girişiminin fotoğraf kareleri ortaya çıktı!
Ankara'daki sağlık çalışanlarına saldırı girişiminin fotoğraf kareleri ortaya çıktı!
GİRİŞ 24.09.2020 03:56 GÜNCELLEME 24.09.2020 04:00
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimine ilişkin "kamu malına zarar verme", "görevini yaptırmamak için direnme", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında kimlik tespiti yapılan şüphelilerden 5'i gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesine sevk edilen şüpheliler, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı Lütfü Karakuş'a ifade verdi.

Savcı, şüphelilerden Soykan K. ve Muhammet Devran Ö.'yü "görevini yaptırmamak için direnme" ve "kamu malına zarar verme" suçlarından tutuklanma, diğer şüpheliler Yasin Ö., Mehmet Sadık Ö. ve suça sürüklenen çocuk Berat O.'nun ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle mahkemeye sevk etti.

Öte yandan, hastanenin güvenlik kamera kayıtlarından elde edilen fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğraflarda, silahlı kavga nedeniyle hayatını kaybeden Ahmet Ö. ile yaralı Fırat Ö.'nün hastaneye getiriliş anları görülüyor. Olaydan haberdar olarak hastaneye gelen yakınlarının yoğun bakım ünitesinin önünde bekleyişleri görüldü. Ahmet Ö.'nün ölüm haberinin alınmasının ardından aile yakınlarından bazılarının yoğun bakım ünitesinin cam ve kapısına vurma anları fotoğraf karelerine yansıdı. Olaya müdahale eden polis ekiplerinin, sağlık çalışanlarını olay yerinden tahliye ettiği de görüldü.

YORUMLAR 20
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    bence polisler belindeki silahı boşuna taşıyor. saçma
    Cevapla
  • Bay Muhalif 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlar hakkında, mevzuat hakkında hiçbir fikrin yok bol keseden sallıyorsun. Napmasını bekliyordun taşkınlık yapan, ortalığı savaş alanına çeviren bu magandaların bacağına sıksa mıydı? İstediğin şey tam olarak bu sanırım... sonra kötü polis olsun. Görevi kötüye kullanmaktan açığa alınsın. Hakkında tahkikat başlatılsın. Sonuç tam bir hüsran. Azıcık insaf ya hû! İnsan yorum yaparken bile düşünür. Acaba boş yorum mu yapıyorum diye!
    Cevapla
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    O silahı taşıyan değil koltuğunda oturanlar karar veriyor kullanıp kullanamayacağını anladın sen onu
    Cevapla
  • asaf 3 yıl önce Şikayet Et
    belki sağlık çalışanı birşey dedi onun üzerine tepki gösterdiler durduk yere bi insan neden cinnet gecirsinki olay soruşturulmalı bence
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    şikayet çözüm olmayınca vatandaş kendi çözmeye çalışıyor
    Cevapla
  • Antepli Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Gitsin şikayet etsin o zaman
    Cevapla
  • Antepli Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlıkçıya saldıranı bi daha devlet hastanesine sokmayacaksın. Defoşsun gitsin özelde para versin yaptırsın ne istiyorsa. Hem devlet sana hizmet verecek hem de sen devlet memuruna ve malına zarar vereceksin. Var mı böyle film... Trafik de aynı adam gibi araba kullanmayanın ehliyetini alacaksın bi daha ehliyet vermeyeceksin. Yol ortasına park edenin, drift atanın, camdan ayak çıkaranın, müziği son ses açıp dinleyenin, makas atanın, yol ortasında durup halay çekenin ehliyetini alacaksın. Toplu taşımaya bin sen araba kullanmayı bilmiyosan diyeceksin.
    Cevapla
  • Çağatay 3 yıl önce Şikayet Et
    Her ciğeri yanan ki bunu yapanda ciğer olamaz devlet malına çalışanına zarar vermeye kalkarsa vay halimize tevekul etmeyi bilmek lazım bu hayat ebedi değil ölüm hak herkesin kapısına uğrayacak.
    Cevapla
  • adil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu davaya bakan hâkim baskı altındadır. Bakalım kararı vijdani mi, hukukî mi yoksa siyasi mi algilarla verecek. Rabbim akli dengesini sapitmasin kararı adilane bir şekilde versin
    Cevapla
  • Savaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahatsizmisin olayı nereye getirdin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü