Son dakika: Erdoğan'dan Ermenistan'a tarihi ayar!

Son dakika haberi...Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Akdeniz Sempozyumu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısı hakkında, "Artık hesap vakti geldi diyen Azerbaycan, ister istemez kendi göbeğini kendisi kesmek zorunda kalmıştır." dedi. Erdoğan, Doğu Akdeniz'de yaşanan son gelişmeler hakkında da çok önemli mesajlar verdi.

GİRİŞ 28.09.2020 17:35 GÜNCELLEME 29.09.2020 00:41
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Akdeniz Konferansı'nda Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına yönelik gerçekleştirdiği işgalci tutum ve saldırılarla ilgili konuştu. Türkiye'nin Azerbaycan'ın yanında olduğunu belirten Erdoğan, Ermenistan'ı kınadı.

 

 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

TÜRKİYE AZERBAYCAN'IN YANINDA OLACAK

 

 

Sözlerimin hemen başında dün Azerbaycan topraklarına saldıran Ermenistan'ı bir kez daha kınıyorum. Bölgede Dağlık Karabağ'ın işgaliyle başlayan krize artık bir son verilmelidir. Türkiye Azerbaycan'ın yanında olmayı sürdürecektir.

Türkiye'den son dakika açıklaması! Ermenistan'a ultimatom

"ŞU MANTIĞA ŞU AKLA BAKIN!"

Minsk Üçlisü" denilen, ABD-Rusya-Fransa bu güne kadar yaklaşık 30 yıldır bu sorunu çözmemişlerdir. Adeta bu sorunu çözmemek için de ellerinden geleni yapmışlardır. Şimdi ise akıl veriyorlar. Zaman zaman ise tehdit ediyorlar. Nedir bu tehdit? Türkiye burada mı? Türk askeri burada var mı? Bunu söyleyenler güneyimizde özellikle Suriye'nin kuzeyinde binlerce TIR silahı oraya taşıyanlardır. Bunu söyleyenler Suriye kuzeyini parselleyen, orada üstleri kuranlardır. Bunu söyleyenler Koalisyon Güçleri ile Suriye'de cirit atanlardır. Şu mantığa, şu akla bakın! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ermenistan'a tepki

AZERBAYCAN KENDİ GÖBEĞİNİ KENDİSİ KESECEK

İşgal edilen topraklar Azerbaycan'ın toprakları. 1 milyona yakın insan topraklarından uzak yaşıyor. Azerbaycan kendi göbeğini kendisi kesmek durumunda kalmıştır.

 

YORUMLAR 94
  • Muhittin 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Tabibler Birliği Terör sevicileri ve Destekçilerinden kurtarılmalıdır. Allahım Reisimizin bakışını keskin eyle. Düşmanlarını bertaraf eyle. Kalplerine korku ve ümitsizlik ile kuşat ki bir daha karşı gelme cüretinde bulunamasınlar. Amin.
    Cevapla
  • vatanını seven 3 yıl önce Şikayet Et
    rahim seni zalimlerin şerrinden kurusun , zalim ve vatan hainlerine fırset vermesin seni başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • şefik şefik 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyem güçlenmiştir allah güç kuvvet versin
    Cevapla
  • yani 3 yıl önce Şikayet Et
    biz kardeşimizin yanındayız bizene ilalemden iki devlet bir millet..
    Cevapla
  • Sadri 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına ve yüreğine sağlık Sayın Cumhurbaşkanım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Alçakça anlaşmayı duyurdu!