Ermenistan'ın alçak saldırısına Türkiye'den sert tepki!

Son dakika haberi...Dışişleri Bakanlığı, Gence'ye düzenlenen saldırı sonrasında ''Ermenistan bölgesindeki barış ve istikrarın önündeki en büyük engeldir. Bu saldırılar, Ermenistan’ın içine düştüğü çaresizliğin ve insanlık suçu işlemekten geri kalmayacağının göstergesidir" açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 04.10.2020 13:40 GÜNCELLEME 04.10.2020 16:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı, Ermenistan'tan tarafından Azerbaycan'ın Gence kentine yapılan bombalı saldırıya sert tepki gösterdi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Ermenistan’ın, Azerbaycan’ın ikinci büyük kenti Gence’de sivil halkı hedef alan bugünkü saldırıları, Ermenistan’ın hukuk tanımaz tutumunun yeni bir tezahürüdür. Bu saldırıları kınıyoruz. Bu saldırılar, Ermenistan’ın içine düştüğü çaresizliğin ve insanlık suçu işlemekten geri kalmayacağının göstergesidir" ifadeleri kullanıldı.

 

 

YORUMLAR 7
  • Masum GERÇEK 3 yıl önce Şikayet Et
    Gence saldırısı,Erivan'ı haritadan silme hakkını doğurmuştur.Pkk ile işbrliği yapması Türkiye'ye de bizzat müdahale yetkisi vermiştir.Yalancı ve sahtekar İran'ında bütün boyaları dökülmştür.
    Cevapla
  • battal44 3 yıl önce Şikayet Et
    bizde onlarin kokunu kaziyalim
    Cevapla
  • balıklı 3 yıl önce Şikayet Et
    O top mermilerinin çıktığı yeri dağıtma hakkı doğmaz mı?
    Cevapla
  • Cemil 3 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan terör devleti olduğu için terörist gibi davranıyor. Özünde Ermenistanı oraya kuranlar yıllar önce bunun hasabını yapmışlar.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ermeniler sadece masum sivil katlederler; tarihe bakın bu hep böyledir. Yalan, iftira ve algıda bir numaradırlar. chp yönetimine bakın aynı yalan, iftira ve algıyı hatta alçaklıkların bire bir benzerini görürsünüz. Düşünün bakalım bu benzerlik nerden geliyor olabilir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Üsküdar Belediyesi'nin ilk icraatı şaşırtmadı: Emekçileri işten çıkardılar!
Pusu kurup öğretmenini bıçakladı! Dehşet anları kamerada...