Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan minik Ayda için duygu dolu paylaşım

İzmir'deki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazı altında kalan ve 91 saat sonra çıkarılan Ayda Bebek herkesi mutluluğa boğdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da sosyal medya hesabından Ayda'nın fotoğrafını paylaşarak geçmiş olsun mesajı yayımladı.

GİRİŞ 03.11.2020 12:27 GÜNCELLEME 03.11.2020 12:58
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

İzmir depreminden 91 saat sonra enkazdan canlı olarak çıkarılan, 4 yaşındaki Ayda Gezgin için Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımda bulundu.

'GEÇMİŞ OLSUN GÜZEL YAVRUM'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayda'nın hastanedeki fotoğrafını paylaşarak "Mucizenin adı Ayda... 91 saat sonra senin o gülen gözlerinle birlikte hepimize yeni umutlar bahşeden Allah’a şükürler olsun. Geçmiş olsun güzel yavrum..." dileklerinde bulundu. 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "91 saat sonra Ayda kızımıza canlı olarak ulaşılmasının büyük sevincini yaşıyorum. Alıp vereceğin nefes çok olsun sevgili kızım. Hepimizi ağlattın! Son ana kadar hiçbir candan vazgeçmeyen tüm arama kurtarma çalışanları sağolun, varolun!" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 38
  • Kartalbaba 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan bu çocuğu gördükten sonra şu sözü söylemeden edemiyor. GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR...
    Cevapla
  • Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Şu Sarı Naylon, Acil vakalar için küçük hacim düşünülerek imal edilmiş, minimum fatda veren bir örtünmedir. Orada , günlerdir beklenen, enkazdan çıkabilecek biri için sıcak bir gerçek battaniye bulundurulabilir.
    Cevapla
  • Nazlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel yorumlar yapmışsınız Allah muhabbetimizi daim eylesin ülkemiz hiç böyle bir lider gördümü namkör gözkere soruyırum
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Aile budur anne budur baba budur sevgi budur ne söylerseniz söyleyin emine hanım ablam reis abim güzel kalbli insanlar sizlerle hep gurur duydum ve davaya baş koydum allah sağlık sıhhat ömür nasip etsin varolun sağolun
    Cevapla
  • Sinan Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Reisim Yüce Allah (c.c.)'da senden razı olsun başımızdan eksik etmesin. Her zaman yanındayız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bodrum'da ormanı yakan sanığın cezası belli oldu
Belçika'nın VRT televizyonu, Eurovision yayını sırasında İsrail’i protesto etti