Ayda Gezgin kimdir? Rıza Bey Apartmanından çıkarılan Ayda Bebeğin sağlık durumu nasıl?

Ege Denizi’nin Seferihisar açıklarında gerçekleşen depremin ardından enkaz altında arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken sevindiren haber Rıza Bey Apartmanından geldi. İzmir’de yaşanan depremde yıkılan apartmandan 91 saat sonra ekipler Ayda bebeğe canlı olarak ulaştı. İşte 91 saat sonra gelen mucize kurtuluşun kahramanı…

Ayda Gezgin kimdir? Rıza Bey Apartmanından çıkarılan Ayda Bebeğin sağlık durumu nasıl?
Ayda Gezgin kimdir? Rıza Bey Apartmanından çıkarılan Ayda Bebeğin sağlık durumu nasıl?
GİRİŞ 03.11.2020 17:34 GÜNCELLEME 03.11.2020 17:34

İzmir’de sabahın erken saatlerinden itibaren devam eden arama kurtarma çalışmaları sırasında bir mucizeye tanıklık edildi. Rıza Bey Apartmanı üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler Ayda bebeğe canlı olarak ulaştı. Enkazın altından çıkarılan  Ayda'nın 16 Aralık 2017 doğumlu olduğu ve  Çamaşır makinesi sayesinde kurtulduğu öğrenildi. Çalışmalar Ayda bebeğin bulunduğu bölgede devam ederken enkaz altına serum ve termal battaniye gönderildi. İşte 91 saat sonunda Rıza Bey Apartmanından çıkarılan Ayda Bebeğin hikayesi…

 

İŞTE 4 YAŞINDAKİ AYDA GEZGİN'İN O ALANDAN ÇIKARILMA GÖRÜNTÜLERİ!

AYDA BEBEK

Ayda Gezgin

AYDA'NIN ANNE VE BABASI HAYATTA MI?

Ayda’nın annesi Fidan Gezgin'in hala enkaz altında olduğunu bilgisi gelirken, babası Uğur Gezgin, hayatta ve Ayda bebeğin yanında.

Ayda''nın annesinden acı haber geldi. Kurtarma ekipleri Fidan Gezgin'in cansız bedenine ulaştı.

AYDA BEBEĞİN KURTARMA ÇALIŞMASINA KATILAN EKİP ÜYESİ O ANLARI ANLATTI!

Rıza Bey Apartmanında ki arama kurtarma çalışmalarına katılan ekip üyesi Ayda Bebeğin kurtuluş hikayesini anlattı. “ Çok güzel bir kız. Çok güzel gülümsüyordu. Sanki hiç enkazın içinde değilmiş gibi çok güzel gülümsüyordu. Ben İHH arama kurtarma ekibindeyim. İlk önce arkadaşlar sesini duydu. Sesini duyunca insan olup olmadığını anlamak için elle tespit ettiler. Hareket eden bir kız çocuğu olduğunu gördüler. Ses verdikten sonra ekipler toplantı. Hummalı bir çalışma yapıldı. Enkazdan çıkarıldıktan sonra çok güzel gülümsüyordu. Hepimiz çok duygulandık, ağlayarak çıkardık. Sesleri anlaşılmıyordu, çocuk sesleriydi. Enkazdan çıkmamış kadar güzeldi.'' dedi.

MUCİZE KURTULUŞ 91 SAAT SONRA ÇIKARTILDI!

 

İzmir’de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede yapılan arama kurtarma faaliyetleri devam ediyordu. Dün Bayraklı mevkinde yıkılan Doğanlar Apartmanından kurtulan Elif bebeğin ardından bugün bir mucize daha gerçekleştirildi. Kurtarma ekipleri 4 yaşındaki Ayda bebeğe canlı olarak ulaştı. Enkazdan çıkarılan bebek sedye ile ambulansa taşındı. Ayda bebeğin kurtarılış anında çevreden alkış sesleri yükseldi. Canlı yayında yaşananlara tanıklık eden CNN muhabiri  bebeğe damar yolu açıldığını ve bebeğin sağ olduğu bilgisini verdi. Ayda bebek şu anda Ege Üniversitesi Yoğun Bakım servisinde tedavi altına alındı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bakanı Tunç Soyer de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Rıza Bey Apartmanı enkazından hepimizi heyecanlandıran haber var. Kurtarma ekipleri bir bebeğimize canlı ulaştı. İnşallah sağ salim çıkarılacak. Umutla bekliyoruz" yazmıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir