Temaslı kadın ambulans yerine taksiye binince cezayı yedi

Karabük’te muayene olmak için gittiği hastanede ambulans beklemeden ticari araçla evine dönmek isteyen kadının HES sorgusunda temaslı olduğu ortaya çıktı.

Temaslı kadın ambulans yerine taksiye binince cezayı yedi
Temaslı kadın ambulans yerine taksiye binince cezayı yedi
GİRİŞ 02.12.2020 01:01 GÜNCELLEME 02.12.2020 01:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması başlamasının ardından kentin birçok noktasında denetim yapıyor.
Saat 21.00 itibariyle başlayan kısıtlama ile tek tek durdurulan araçlarda ekipler hem izin belgesi hem de HES kodu kontrolü yapıyor.

Kardemir Kavşağındaki kontrol sırasında durdurulan ticari taksideki yolcu Gülbahar T.’nin HES kodu sorgulamasında korona virüs temaslısı olduğu için karantinada olduğu tespit edildi. Karantinayı ihlal eden kadın yolcu para cezası uygulandıktan sonra çağırılan ambulansla evine gönderildi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Gülbahar T. eşinin pozitif olmasından dolayı temaslı olarak gözüktüğünü ve rahatsızlandığı için test yaptırmaya gittiğini söyledi.
Muayenesi bittikten sonra ambulans istediğini ifade eden kadın “3 saat beklemek zorundasınız” cevabını alınca taksiye bindiğini kaydetti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • özkonyali 3 yıl önce Şikayet Et
    gerektiği zaman bekleyeceksin. hastalıktan geçilmiyor. ne zaman akıllanacaksınız. virüs geçse bile akciğerlerde kalıcı hasar bırakıyor diyor uzmanlar. birkaç yıl sonra bakalım etkiler nasıl olacak.
    Cevapla
  • Yapmaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ambulans yoksa suç kimin, yürüyerekmi eve gitsin
    Cevapla
  • orhan38 3 yıl önce Şikayet Et
    Olayin ne tarafina bakacagiz ki anlamadim.Kadin ambulansi aramis 3 saat sonra gonderebiliriz demisler.Kadin ne yapsin ve nerde beklesin 3 saat simdi.Devletin buna acil bir care bulmasi lazim..Bu durum gercekse yazik yani..Kadinin taksiye binmesi de zaten rezaletin ve sorumsuzlugun diger tarafi.Bana da birisi bulastirdi ben de baskasina bulastiririm bana ne demenin diger bir yuzu..Allaha hesap var ama kimsenin umurunda degil..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim