Son dakika haberi: 2 Aralık koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 2 Aralık koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 183 bin 624 Kovid-19 testi yapıldı, 31 bin 923 kişinin testi pozitif çıktı, 193 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 5 bin 502 oldu, son 24 saatte 4 bin 821 kişinin Kovid-19 tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 414 bin 141'e yükseldi.

Son dakika haberi: 2 Aralık koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 2 Aralık koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 02.12.2020 19:23 GÜNCELLEME 02.12.2020 19:32
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 193 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 14 bin 129’a yükseldi.

2 Aralık koronavirüs tablsou, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

VAKA VE VEFAT SAYISINDA SON DURUM

Bugün toplam 183 bin 624 test yapılırken, 31 bin 923 yeni vaka sayısı, 6 bin 609 kişi de hastaneye yatan vaka oldu. Toplam vaka sayısının 513 bin 656 olduğu, bugün iyileşen 4 bin 821 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısının 414 bin 141'e yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 3,3, toplam ağır hasta sayısının ise 5 bin 502 olduğu açıklandı.

BAKAN KOCA: KALABALIK ORTAMLARDAN UZAK DURUN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2 Aralık koronavirüs tablosuna ilişkin, ''Bugün tespit edilen 6.690 yeni hastamız var. Mevsim şartları nedeniyle kapalı ortamların kullanımı arttı. Artan aktif hasta sayısını azaltmak için kalabalık, kapalı ve yeterince havalandırılmayan ortamlardan uzak durmalıyız. '' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 70
  • kelleci 3 yıl önce Şikayet Et
    14 aralıktan sonra
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün 6690 semptom gösteren hasta var. Bunların hepsi hastaneye yatmıyor yanlış yazmışsınız. Bunlar içinden durumu kritik olmayanlar evde tedavi görüyor.
    Cevapla
  • selam Sevgilerle 3 yıl önce Şikayet Et
    (en doğrusunu ALLAH (C.C) BİLİR.. …. ( NOT,,,, bir de ***** DOKTOR AKŞEMSEDDİN BEY HAZRETLERİMİZE****** ÇOK GÜVENİRİM...ONUN ,,EKOLÜNÜN DEDİĞİNİ DİNLERİM,,,paşalar alemi(cerrah mehmet,haydar,süreyya) ..O yüzden ÖNEMLİDİR BENİM İÇİN diyenler DE VAR Kİ,,...hastalara şifa dilekleriyle...iyi geceler
    Cevapla
  • Birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bağışıklık güçlenmesi için önerin nedir
    Cevapla
  • selam Sevgilerle 3 yıl önce Şikayet Et
    1))))))))))Mesele semptomdur((derdindir,,şikayetindir)…. VARSA HERHANGİ ŞİKAYETİN,,,,,HİÇ BEKLEME DOĞRU DOKTORA………………2))))))))))bağışıklıktır asıl mesele,,,BAĞIŞIKLIK KUVVETİN İÇİN GEREĞİNİ YAPMAYAN yaklaşmasın SIHHATLİ OLMAK İSTEYENLER ALEMİNE… 3)))))))))))))maske (mendil,poşu yemeni peçe) ,,, yeri geldiğinde araya koyulan mesafe ,,,,,hepsi SIHHİ muhaşeret gereği….hele “”””””””ancak ve ancak İZAHATLİ DUSTURA “””””””””””uyulmasın gereği yaşanmasın da görülsün hele
    Cevapla
  • ............. 3 yıl önce Şikayet Et
    DIŞARI ÇIKMA KISITLAMASI İÇİN,,,,, ancak İNŞAALLAH sadece BİR,,izahati de bu olabilir??[[[[[[[[-her ne kadar bilim kurul kuruluşları reddetse de,(vs..)……,İNTERNET ÜZERİNDEN ---SOĞUK HAVA MİKROBU ,,kirli yerler mikrobu DİYEN aslında-DOĞRU SÖYLÜYOR,,,,,,Kİ,,,,,,,, ……….NE OLURSA OLUYOR .......SOĞUK GÜNLERDE,,bir de gece soğuğunda insanlar dışarı çıkamazz kalıyor ]]]]]]]]]]]]] (en doğrusunu ALLAH (C.C) BİLİR.. bir de DOKTOR AKŞEMSEDDİN BEY HAZRETLERİMİZE ÇOK GÜVENİRİM...ONUN ,,EKOLÜNÜN DEDİĞİNİ DİNLERİM ..O ÖNEMLİDİR BENİM İÇİN...hastalara şifa dileklerimle...iyi geceler
    Cevapla
  • Herkes şahit 3 yıl önce Şikayet Et
    MİKROP 90 DRECEDE 12-15 DAKİKADA ÖLÜRE KADAR,,,(evde ,işte,, ELİNİ DEYDİREMEDİĞİN soba VEYA """"elektrikli ısıtıcı """""" KARŞISINDA BİRAZCIK ZAMAN GEÇİR MİKRPOP ÖLSÜN GİTSİNE KADAR…………………………(ÇOK ŞÜKÜR ,ELHAMDULİLLAH)………DIŞARIDAYSAN SOĞUK GÜNDE DIŞARIDA HAREKETSİZ OLUNMAZA KADAR,,,…soğuk günde dışarıdaysan mutlaka bir iş,egzersiz üzerine ola kadar…..….((((( ,,,HERŞEYLER YAZILDIDI…………..dahaaaa neleeeeeer neler….ki; DİYE de YAZILDI . . Herkes şahit(ÇOK ŞÜKÜR ,ELHAMDULİLLAH)
    Cevapla
  • Herkes şahit 3 yıl önce Şikayet Et
    NİSAN MAYIS AYINDA,,,TEMMUZDA BAŞA GELECEKLER HATIRLATILIP,,,,………..Buradan,,””””””””””,MESELE….TURİSTTENDİR…….mikrop yoğunluğu,,,,avrupalı ABDLİ TURİSTTENDİR,,,…,,BİLİM KURULUNCA,,,TURİST SOKULMASIN TÜRKİYEYE ,,,türk insanı iki yıl kendi yağı ile kavrulsun,,KENİ KENDİNE TATİL YAPSIN,,,,YA DA YABANCI TURİSTLERLE yerli turistler birbirinden ayrılırca,,tatil yapsın,,TURİZM İŞLETMELERİNE sağlık önlemi,,nizamı ciddiyeti takındırılsın,,,,,,OKULLARA DA ÖYLE…,,,DİYE de YAZILDI…………. Herkes şahit
    Cevapla
  • Herkes şahit 3 yıl önce Şikayet Et
    “””””Eli ayağı yüzü,temiz insanlara kafalar takılmış Kalmış….çıkılsın oralardan,,,,,O KADAR DA DEĞİL,,BAKIŞLAR,,ODAKLANMIŞLIKLAR ,,,ÇIKARILSIN CAMİLERDEN…..RİSK fabrikalardadır,,,””””””””” önlem iş sağlığı güvenliği iledir………..DİYE de YAZILDI…,,, (ÇOK ŞÜKÜR ,ELHAMDULİLLAH)…………………………………………………..
    Cevapla
  • yahya 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek rakamları açıklamakta çok geç kaldık herkes hafife aldı
    Cevapla
  • Yahhhh 3 yıl önce Şikayet Et
    Gec kalmak? Milletin akliyla oynamak desene suna
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı