Bakan Soylu'dan yeni yıl mesajı: Şehirde virüsle, dağda PKK virüsüyle mücadele ettik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yeni yıl mesajında 'Şehirde virüsle, dağda PKK virüsüyle mücadele ettik. PKK’yı da, Koronavirüsünü de inşallah çok kısa bir sürede sıfırlayacağız.' dedi.

Bakan Soylu'dan yeni yıl mesajı: Şehirde virüsle, dağda PKK virüsüyle mücadele ettik
Bakan Soylu'dan yeni yıl mesajı: Şehirde virüsle, dağda PKK virüsüyle mücadele ettik
GİRİŞ 31.12.2020 20:26 GÜNCELLEME 31.12.2020 20:54
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bakan Soylu, yazılı açıklamasında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve afetlerle geçen 2020'ye yeni doğan bebekleri, sporcuların uluslararası başarılarını, Ayasofya Camisi'ne kavuşmayı, Karabağ ve Doğu Akdeniz'deki başarıları hatırlayarak bakmanın daha iyi bir seçenek olduğunu belirtti. 

2020'nin zorlu geçtiğinin altını çizen Soylu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bütün dünyayı tesiri altına alan Kovid-19 salgını, bütün sistemler üzerinde tıkanıklığa sebep olmasına rağmen yine de bizleri hedeflerimizden ve yapmamız gerekenlerden asla vazgeçiremedi. Güçlü bir liderlikle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız destek ve motivasyonla asayiş, terör örgütleriyle ve uyuşturucuyla mücadele, trafik güvenliği gibi bütün başlıklarda gösterdiğimiz gayreti, salgını bahane etmeden kesintisiz sürdürdük. Buna yönelik personel, teknik donanım ve istihbarat kapasitemize, dijital altyapılarımıza, siber güvenliğimize çok ciddi yatırımlar yapmaya devam ettik. Güvenlik birimlerimiz arasındaki entegrasyon, bilgi ve kapasite paylaşımına ağırlık verdik ve bu adımlarımız neticesinde pek çok alanda rakamlara yansıyan olumlu sonuçları bu yıl da gördük."

Salgının yeni bir tecrübe olduğuna dikkati çeken Soylu, "Şok edici hızla çevremizi saran, kayıplar verdiren bir süreçti. Belki sarsıldık ama asla yıkılmadık ve durmadık. Çok şükür kimseye muhtaç olmadan, hatta başkalarına yardım ederek dünyada örneği olmayan Vefa Sosyal Destek Grupları ile market alışverişlerini dahi vatandaşlarımızın ayağına götürüp, toplamda 19 milyon hizmet ifa ederek, süreci en az zararla atlatmaya gayret ettik." değerlendirmesinde bulundu.  

- "ŞEHİRDE VİRÜSLE DAĞDA İSE PKK İLE MÜCADELE"

Şehirde virüsle dağda ise PKK ile mücadele ettiklerini vurgulayan Soylu, "PKK'yı da koronavirüsü de inşallah çok kısa bir sürede sıfırlayacağız." açıklamasını yaptı. 

Üst üste gelen deprem, sel ve çığ gibi afetlerde de aciz kalmadıklarını belirten Soylu, şunları belirtti:

"Kayıplarımızın acısını, birlik olmanın verdiği güçle küllendirmeye çalıştık. Cenabıhak tüm şehitlerimize, afetlerde ve virüs salgınında kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza rahmet eylesin, gazilerimize ve tüm yaralılarımıza acil şifalar versin. Nihayetinde bir yılın daha sonuna ulaştık. 2200 yıldır bir devlet çatısı altında ve bir millet olarak yaşamaya alışmış insanlar olarak, çocuklarımıza güzel bir dünya mirası bırakmak için yeni bir yıla adım atıyoruz. Aziz milletimizin yeni yılını tebrik ediyor, bütün vatandaşlarımız için sağlık, huzur, bereket ve tükenmek bilmeyen bir umut vesilesi olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Oğuzhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah ülkemizi korusun. Ben başka bir konuya değineceğim Yeni yıl kutlamak diye birşey yoktur. Noel ise yanlış zamanda kutlanıyor. Meryem validemiz İsa as.'ı doğurduğu sırada hurma olma mevsimiymiş bunu duymuştum. Meryem 25. Ayet var bunu bildirmek istedim. Al-i İmran 7, Hud 1/2/3, Fussilet 1/2/3, Yusuf 1/2/3. Ayetlere de bir bakın lütfen. Yasin 74/75, Fatır 40, Ahzab 1/2/3, Araf 3, 172/173/174 ve devamı, Zümer 3, 23, 27, 33, 53/54/55, Bakara 159/178 arası, 186, Tevbe 28/33 arası, Nahl 115, Enam 48/49/50, 78 ve öncesi sonrasındaki Ayetler, 140/150 arası, Ankebut 25 e tüm Ayetleri, Maide 3 bunlar da önemli
    Cevapla
  • sefer 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım RABBİM daima yâr ve yardımcınız olsun
    Cevapla
  • ÎSTIKAMET 3 yıl önce Şikayet Et
    rabbim ayağına taş dolandırmasın
    Cevapla
  • Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP nın virüsü daha tehlikeli. PKK yi gizli desteklemesi doğrumu?
    Cevapla
  • Sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sizleri bu ümmetin başından eksik etmesin .Amin amin amin .virüs bitene kadar devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu