Son Dakika: Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi

Son Dakika haberi; Sağlık çalışanlarına 1 Kasım 2020'den geçerli olmak üzere 2 ay süreyle ek ödeme yapılabilecek. Ek ödemenin kapsamını Sağlık Bakanlığı belirleyecek.

Son Dakika: Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi
Son Dakika: Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi
GİRİŞ 12.01.2021 00:27 GÜNCELLEME 12.01.2021 10:28
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete'de yayımlanan "Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" ile 4 Mart 2020 tarihli yönetmeliğe geçici madde eklendi. 

 

 

Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi Resmi Gazete'de

KAPSAMI VE ORANINI BAKAN BELİRLEYECEK

 

 

Yeni düzenlemeye göre, 1 Kasım 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 2 ay süreyle yer ve/veya personel yönünden kapsamı ve oranı bakan tarafından belirlenmek kaydıyla personele ek ödeme yapılabilecek.

Bu şekilde yapılacak ödeme tutarı toplamı, mesai içi tavan ek ödeme tutarını geçemeyecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 39
  • GERÇEK OLAN BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    EK ödeme sağlık personeline vefanın değil tepki çekmemek için 50 tl ile 800 tl arasında sadece 3 ay verilen bir ödeme şeklidir halkın zannettiği büyük ödemeler sahada olmayan lara yaradı corona virüs le içli dışlı olan sağlık personeli kitabına uydurulup komik rakamlarla geçiştirildi burda erdem etiklik muhabbeti yapan kişiler lütfen sağlık personelinin hangi koşullarda çalıştığını ne maaş aldığını bilmeden yorum yapmasınlar evden çıkmayan memurlar varken canını ailesini tüm sevdiklerini riske atarak mesleğini yapan,koronalı hastalarla en çok muhatap olan ,sağlık personelidir zira tedavi için covid 19 lu hasta ile en az 15 dkk aynı kapalı ortamda duran sağlık personelidir .
    Cevapla
  • mustafa yeşilot 3 yıl önce Şikayet Et
    devletin tüm kurumları görevini yapıyor çok riskli işlerde görev yapan kurumlarımız var hepsinden Allah razı olsun bu zor süreçte devletimizin yanında olmalıyız maaşım az ona verildi bana verilmedi bende küserim mantığı yanlış bu zor zamanda birlik olmalıyız
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Işte meselede orada mustafa bey bu zor zamanda sağlıkçının sesini duymazlasa ne zaman duyacak yetkililer?? Yıllardır duymamakta ısrar ediyorlar. Size tavsiyem bizim ne demek istediğimizi öğrenmek isterseniz bu konuyla ilgili bir on dakka araştırma yapın neyin nesiymiş bu ek ödeme, sabit, performans, kime yariyor kime yaramıyor emekliliğe etkisi ne vs vs..
    Cevapla
  • ı zehni bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    sağlık çalışanlarına pandemi bitene kadar her ay iki maaş verilmeli özellikle cagemde görev yapanlara
    Cevapla
  • fuat 3 yıl önce Şikayet Et
    bir gün sağlık çalışanını bir gün öğretmene bir gün polise iyileştirme yapılıyor. ben ve çevrem bundan sonra oy vermiycem çünkü ben memurum.
    Cevapla
  • Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    polise derken ?
    Cevapla
  • Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    ben de vermiycem yaptıkları ortada
    Cevapla
  • sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    sen bilirsin memur
    Cevapla
  • mm..yy. 3 yıl önce Şikayet Et
    sağlıkcıları dilenci yerine koydunuz. alması gereken ücretleri extra para veriyormuş gibi herkesin önünde reklam yaparak veriyorsunuz,gerçi onuda beceremiyorsunuz alanda yok hekim dışı personelden.yani diyecek çok şey var 20 yıldır hiç bu kadar bu meslek grubu mağdur edilmedi.sağlık bakanı konu mankenliği yapıp boş boş konuşup gidiyor , o kadar değerli sağlık çalışanı hayatları ile bedel öderken içiniz hiç mi sızlamadı çıkıp bi konuşun personelinizin derdine bu kadar mı kulak tıkanır sağlik personel dışı 'bakanı'.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi