Kılıçdaroğlu!nun sözlerine soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vali ve kaymakamlara yönelik ‘militan’ açıklamasına ilişkin İçişleri Bakanlığı tarafından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.

GİRİŞ 29.01.2021 15:16 GÜNCELLEME 29.01.2021 16:33
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM Grup Toplantısı'nda vali ve kaymakamlara yönelik kullandığı 'militan' ifadesine iktidar kanadından tepkiler çığ gibi yükselirken flaş bir gelişme yaşandı.

KILIÇDAROĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Bakanlık avukatları, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nda Kılıçdaroğlu hakkında 'kamu görevlisine hakaret' suçundan suç duyurusunda bulundu.

SÜLEYMAN SOYLU NE DEMİŞTİ?

Kılıçdaroğlu’nun bu konuşmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, "Vali ve kaymakamlarımıza 'militan' diyen Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağız" açıklamasını yaptı.

DEVAMI GELECEK
Öte yandan birçok ilin valisinin de bulundukları illerde Cumhuriyet Savcılıklarına giderek, Berhan Şimşek ve Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundukları, Ankara Valiliği’nin de Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

YORUMLAR 106
  • Kızılelma 3 yıl önce Şikayet Et
    Yargılayın şu tipitipi.Onun yeri siyaset meydanı değil kodes kodes.
    Cevapla
  • (¹⁴⁵³) 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün valiler kaymakamlar dava açsınlar bu ağzı bozuğun ağzını bozsunlar.
    Cevapla
  • hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    49 yaşındaydım Siyaset siyaset olalı böyle bir alçak bir laf duymadım ben özalı .demireli .erbakanı mesutu Tansu hanımı Erdal İnönü ecevit deniz Baykal daha nicelerini gördüm ama Türkiye'de siyaset bunun yüzünden leşe döndü mide bulandırıyor
    Cevapla
  • Türkiye Denzli 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kime hizmet ediyor şeytanlara
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    yoksa birileri pkk dhkpc fetö it oğlu itlerinin militanı olmasın F1 serisinden halis muhlis abd cıa beşinci kol alçaklarından ?!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu