Koronavirüse yakalanan 10 aylık bebek, hayatını kaybetti

Aydın'ın Köşk ilçesinde karantinada olan ailenin 10 aylık bebekleri hayatını kaybetti. Ölümüyle ilçeyi yasa boğan Göktuğ bebek, bir hafta önce hayatını kaybeden dedesinin yanında toprağa verildi.

Koronavirüse yakalanan 10 aylık bebek, hayatını kaybetti
Koronavirüse yakalanan 10 aylık bebek, hayatını kaybetti
GİRİŞ 30.01.2021 19:03 GÜNCELLEME 30.01.2021 19:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara'da yaşayan Abdülkerim-Damla Dülger Çifti, geçen hafta trafik kazasında hayatını kaybeden babaları Mehmet Dülger'in cenazesi dolayısıyla Aydın'a geldi. Yenipazar ilçesinde yaşayan babalarını toprağa verdikten sonra taziyeleri kabul eden aile, daha sonra Köşk ilçesi Serdaroğlu Mahallesi'ndeki evlerinde rahatsızlanınca doktora gitti. Burada yapılan muayenelerinde kovid-19 testi pozitif çıkan aile karantinaya alındı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Dün aniden rahatsızlığı artan ailenin 10 aylık çocukları Göktuğ bebek, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Göktuğ Bebek, hayatını kaybetti.

DEDESİNİN YANINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Bir hafta önce babalarını toprağa veren Dülger Ailesi, jandarma ekiplerinin de katıldığı cenaze programı ile bebeklerini dedesinin yanında toprağa verdi.Dülger Ailesi'nin bir haftada iki ferdini birden kaybetmesi Aydın'da üzüntüye neden oldu.

YORUMLAR 1
  • KAMAÇ 3 yıl önce Şikayet Et
    Cennet’ten Geldi Biraz Şöyle Baktı İki Yüzlü Sahte Yalan Dünyaya V Dedi ki; Yok, Burası Bana Göre Değil Dedi V Tekrar Allah’ın Cennet’ine Geri Döndü...Dertsiz Tasasız Bir Şekilde Cennet’ine Geri Döndü O Kadar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber