Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Çarşamba günü hangi müjdeyi açıklayacak?

Kabine toplantısının ne zaman düzenleneceği vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kabine toplantısı genellikle Pazartesi günleri toplanıyor. Önemli gelişmelerin ve kararların duyurulduğu toplantı ise bu hafta Pazartesi günü düzenlenmedi. Peki bu hafta kabine toplantısı ne zaman?

Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Çarşamba günü hangi müjdeyi açıklayacak?
Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Çarşamba günü hangi müjdeyi açıklayacak?
GİRİŞ 09.02.2021 17:30 GÜNCELLEME 09.02.2021 17:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında her hafta toplanan kabine toplantısında gündemi ilgilendiren ve en çok merak edilen kararlar alınarak açıklanıyor. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulların açılacağın tarihi tüm kamuoyuna açıklamıştı. Şimdi ise gözler yeni haftanın başlaması ile bu hafta düzenlenecek olan kabine toplantısına çevrilmiş durumda. Peki kabine toplantısı ne zaman ve saat kaçta gerçekleştirilecek. İşte merak edilen detaylar....

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen kabine toplantıları genellikle Pazartesi günleri yapılıyor. Lakin bu hafta düzenlenecek olan toplantının tarihi henüz açıklanmadı. Hafta içi ilerleyen günlerde toplantının yapılacağı ön görülüyor.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA KABİNE TOPLANTISINDA NE OLDU?

Geçen hafta eğitim öğretime yönelik Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısıtlamalara değindi. Erdoğan, toplantıda yeni tip korona virüs (COVID-19) salgınıyla ilgili değerlendirmeleri ayrıntılı bir şekilde yaptıklarını belirtti.

Açıklamalarında "Köy okullarında 15 Şubat'ta eğitim öğretimin başlamasını kararlaştırdık" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

Erdoğan, köy okullarının 15 Şubat'ta eğitim öğretimin başlayacağını belirterek, "8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak. Okulların açıldığı köylerde vaka artışı yaşanması halinde eğitim öğretime yeniden ara verilebilecek." dedi.

"Vaka sayılarındaki iyileşmeye paralel olarak 1 Mart'tan itibaren il bazında eğitim öğretimin kademeli başlaması için çalışmalar yürütülecek. Vakaların belirli sayısının altına düşmesiyle esnafımıza yönelik kısıtlamaların kademeli gevşetilmesi takvimini başlatmayı planlıyoruz" açıklamasında bulundu.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN: ÇARŞAMBA GÜNÜNÜ BEKLEYİN

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı ve Çarşamba günü bir müjde vereceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı açıklamada;

"Buradan sesleniyorum; çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim."

İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR 7
  • piskolok 3 yıl önce Şikayet Et
    İcralar ertelensi birde devletten kredi verilsin.Bu halkın nefese ihtiyacı var.
    Cevapla
  • Zehra 3 yıl önce Şikayet Et
    Heyecanla kpss ye girip puan hedefini tutturup ta aylardır atama bekleyen güzel öğretmenlerimizi atayin lütfen başkanım
    Cevapla
  • Esma 3 yıl önce Şikayet Et
    Krediler ertelensinnnnnn
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ücretli öğretmene de müjde gelsin artik
    Cevapla
  • umut1982umut 3 yıl önce Şikayet Et
    yardımcı hizmetli sınıfı gih kadrosuna ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar