Cumhurbaşkanı müjdeyi açıklıyor! Bugünün ana gündem maddesi....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10 Şubat 2021 Çarşamba günü tüm vatandaşları ilgilendiren müjdeli bir haber vereceğini açıklamıştı. Yapacağı konuşmaya ilişkin bir ipucu dahi vermeyen Cumhurbaşkanı, "Sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim" şeklinde açıklamada bulundu. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? işte merak edilen tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı müjdeyi açıklıyor! Bugünün ana gündem maddesi....
Cumhurbaşkanı müjdeyi açıklıyor! Bugünün ana gündem maddesi....
GİRİŞ 10.02.2021 14:07 GÜNCELLEME 10.02.2021 14:10

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazartesi günü gerçekleştirdiği AK Parti Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan İl kongrelerine katıldığı canlı bağlantıda, tüm vatandaşlardan Çarşamba günü yapacağı konuşmasını izlemesini istedi. Yapacağı konuşma ile güzel haberler vereceğini müjdeleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise hangi konularda açıklama yapacağı merak konusu oldu. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Şubat 2021 Çarşamba günü hangi konularda açıklama yapabilir? Saat kaçta konuşacak? İşte merak edilen sorulara ilişkin son detaylar...

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT KAÇTA MÜJDEYİ AÇIKLAYACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan İl kongreleri konuşmasında Çarşamba gününe işaret etti. Açıklamanın yapılacağı saate ilişkin henüz kendisinden ve resmi kaynaklardan kesin bir bilgi açıklanmadı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇARŞAMBA GÜNKİ MÜJDESİ NE OLABİLİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çarşamba günü vereceği müjdeye ilişkin sır vermedi. Herkes bugün yapacağı açıklamayı sabırsızlıkla bekliyor. Kulislerde ise birçok tahmin konuşuluyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vermesi muhtemel müjdeler;

YERLİ AŞI ÇALIŞMALARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPABİLİR

İlk olarak müjdenin yerli aşı ile ilgili olabileceği belirtiliyor. Türkiye'de yürütülen yerli aşı çalışmalarında gelinen son durumun aktarılacağı ve bir tarihin açıklanacağı ifade ediliyor.

EKONOMİ REFORMU ÇALIŞMALARI AÇIKLANABİLİR

Yine, Adalet Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen reformların da açıklanacağını tahmin edenler var. Bununla beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıklayacağı da konuşuluyor.

UZAY MESELESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjde olarak, elektrikli araba üretimi ve Tesla'nın yatırım haberi olabileceğini ifade edenler de var. Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye'nin uzay alanında izleyeceği yol haritasını açıklayan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk ile telefonla görüşmüştü. Görüşmede, Türkiye'deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda yapılması planlanan iş birliğine ilişkin hususlar ele alınmıştı.

DOĞALGAZ VEYA ALTIN REZERVİ OLABİLİR

Kulislerde, Erdoğan'ın enerji alanında da müjde açıklayacağına dair tahminler yürütülüyor. Altın madeni ve Akdeniz'de yeni doğal gaz rezervinin olabileceği ifade ediliyor. Ayrıca, Kanal İstanbul ile ilgili yeni gelişmelerin paylaşılabileceği de aktarılıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?