Sultangazi'de pitbull vahşeti! Mahalle karıştı

Sultangazi'nde sahibinin, ağızlığı olmadığı halde gezdirdiği pitbull cinsi köpek, sokak üzerinde kediyi yaraladı. Sahibi ve çok sayıda mahalleli, köpeğe ağzındaki kediyi bıraktırmak için çaba harcadı ancak bunda başarılı olamadı. Olayın ardından mahalleli köpeğin sahibine tepki gösterdi.

Sultangazi'de pitbull vahşeti! Mahalle karıştı
Sultangazi'de pitbull vahşeti! Mahalle karıştı
GİRİŞ 22.02.2021 09:50 GÜNCELLEME 22.02.2021 09:53
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, Sultangazi 50. Yıl Mahallesi'nde dün yaşandı. Sokağa çıkma kısıtlaması varken, ağızlığı olmadığı halde sahibinin gezdirdiği pitbull cinsi köpek, sokakta gördüğü kediye saldırarak onu yakaladı. Sahibi ve mahalleli uzun süre boyunca çaba gösterse de kediyi köpeğin ağzından alamadı. Sahibine tepki gösteren mahalleliden bazıları ellerine sopa alarak köpeğe vurdu. Köpek buna rağmen kediyi bırakmayarak yaraladı. Olayın ardından bazı kişiler köpeğin sahibine tepki gösterip onu dövmeye kalktı. Vatandaşlar araya girerek, köpeğin sahibini olay yerinden uzaklaştırdı. Daha sonra köpeğin sahibinin evine giden belediye ekipleri köpeği alarak barınağa götürdü.Yaşanan vahşet anları vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

YORUMLAR 21
  • Sinan a 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm köpekler kedilere tüm kediler farelere saldırır bunlar uzaylı değil hepsi hayvan hemen sizde saldırmayın sizede ağızlık gerekebilir
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Asla asla asla bu köpegin sucu yok..Suc sahibinde.Bu konuyu cok iyi ara$tirdim hangi köpegi nasil yeti$tiriseniz öyle olur..Bakin bu köpegin sahibi hic müdahale bile etmemi$ sadece seyretmi$ ve köpekde tasmasiz sahibi köpegin saldirmasindan zevk alan alcagin bir sadistin biri..Köpek degil bu tip cezalandirilmali..ike sene hapis hemen derhal mar$ mar$..
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür olayları çok görüyoruz ve görmeye devam edeceğiz. Yasaklı ırk kanunu olmasına rağmen bu hayvanlar tekrardan mahkeme kararıyla sahiplerine teslim ediliyor. Yasalar önünde herkes eşit olmalı. Bir kanun varsa da uygulanmalıdır. Kişiye göre uygulanmamalı.
    Cevapla
  • selo 3 yıl önce Şikayet Et
    bu canavarlar için devlet neden gerekli cezayı uygulamaz anlaşılır gibi değil..
    Cevapla
  • BEKTAŞ GÜNAY 3 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı olmalı, Mesela 10-15 bin TL para cezası uygulanacak ve para tahsil edilip ilgili kuruma geçecek. Bakın bıçak gibi kesilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi