Pitbullla fabrika bekçisine dehşeti yaşattılar

Arnavutköy’de fabrika bekçisi, gece yarısı fabrikanın etrafında dolaşan 3 kişiyi uyarınca saldırıya uğradı. 3 kişi, yanlarındaki pitbull köpeği bekçinin üzerine saldı. Çalışanın yaşadığı dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 05.03.2021 16:44 GÜNCELLEME 05.03.2021 16:52
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Olay, geçtiğimiz hafta sonu Arnavutköy'de bir fabrikada yaşandı. İddiaya göre fabrikada bekçilik yapan O.Ö, saat 02.00’da fabrikanın etrafında dolaşan 3 kişiyi fark etti. Bekçi, kişileri sözlü bir şekilde uyararak fabrika çevresinde dolaşmamalarını söyledi. Bunun üzerine şahıslar ile bekçi arasında tartışma çıktı. 3 kişi, fabrika çalışanına yanlarında bulunan pitbull cinsi köpekle birlikte saldırdı. Neye uğradığını şaşıran fabrika çalışanı, bacağını ısıran köpekten dakikalarca kurtulamadı.

Bekçi bir süre sonra köpekten kurtularak fabrika içerisine kaçtı. Yaşanan dehşet dolu anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, fabrika çalışanı O.Ö. olay sonrası kaçan 3 kişiden şikayetçi oldu. Pitbull saldırısı sonucu bacağından ağır şekilde yara alan O.Ö, kendi imkanları ile gittiği hastanede tedavi altına alındı.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 43
  • Bahri 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizde milletin besledigi kedilerden nasil veterinerlere para kazandırıriz diye cip taktırmak icin ugrasin önce bu işleri halledin lutfen.
    Cevapla
  • Hasan Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne rezalettir anlamıyorum. Bir sürü maganda insanlara saldırıyor, dövüyor, yaralıyor. Buna rağmen serbest bırakılıp ortalıkta dolaşıyorlar. Bunlara ilave olarak bu pitbull canavarları da her yerde ağzı açık serbestçe dolaştırılıyor. Hergün birilerini yaralıyor. İtlere de sahiplerine de bir şey olmuyor. Bir yerde pitbull saldırısına şahit olursam, bu canavarı öldürmek için elimden geleni yapacağım. Bakalım bana ceza verilecek mi? Çok merak ediyorum.
    Cevapla
  • FF Fatih in Fedaisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Küresel güçler nerdesiniz hani 1 milyarın altına düşürecektiniz nüfusu. Öldürün gitsin ne bekliyorsunuz.
    Cevapla
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu köpeğe sahip olmak yasak değil mi? Birkaç günde bir pitbull dehşeti haberini okuyoruz ama engel olunamıyor. Kanun koyucular arasında pitbull sempatisi olanlar var da onlar mı engel oluyor? İlla milletvekilinin yada bakanın kendisini veya ailesinden birisini mi ısırıp parçalaması gerekiyor?
    Cevapla
  • Faruk D. 3 yıl önce Şikayet Et
    Silahla adam öldürmeye teşebbüsten ne farkı var bunun. Adalet varsa eğer ülkemizde, bu şekilde değerlendirlmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak