Bakan Soylu: Yapılan ahlaksızlıktır, gereği yapılıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkındaki paylaşımın ahlaksızlık olduğunu belirterek, bununla ilgili gereğinin yapıldığını açıkladı.

Bakan Soylu: Yapılan ahlaksızlıktır, gereği yapılıyor
Bakan Soylu: Yapılan ahlaksızlıktır, gereği yapılıyor
GİRİŞ 22.02.2021 17:55 GÜNCELLEME 22.02.2021 17:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Zengin'e geçmiş olsun dileğinde bulunan Soylu, "Özlem Zengin'e sosyal medyadan yapılan, insanlık dışıdır, ahlaksızlıktır. Gereği yapılıyor" ifadesini kullandı.

Bakan Soylu, sosyal medyada kişilik, itibar suikastları, hakaret ve sövgülerin sistematik saldırı mekanizması olduğunu vurgulayarak, "Tekerrür etmemesi için acilen adım atılmalıdır" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 5
  • Çonkaroğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım, bu gibi terbiyesizliklerin bir hukukçu tarafından yapılmış olması suçu katlıyor olmalı. Normal bir vatandaşla aynı düzeyde yargılanması bence adaletsizliktir.
    Cevapla
  • Başkan44 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir ülkede hukuk yoksa hukukcudan bahsedilmez kardeş
    Cevapla
  • Temel 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım gereğinin yapılacağından hiç şüphemiz yok. Bunu tarz terbiyesiz olayları bu zihniyetteki mahluklar sürekli yapıyorlar içlerindeki kini böyle kusuyorlar. Bizim inancımızda kem söz sahibinindir. Allah yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • DATÇALI 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan Adalet bakanına söyleyin Yalan, iftira, yanlış, yönlendirme, algı yönetimi vb. gibi söylemlere ağır cezalar getirilmesini sağlayacak kanuni düzenlemeler yapılsın.
    Cevapla
  • şef 3 yıl önce Şikayet Et
    sövgü yasası çıkarılsın ve işin önüne geçilsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil