Vodafone müşteri hizmetleri NO! | Vodafone tel numarası ne? | Vodafone direk operatöre bağlanma

Vodafone müşteri hizmetleri NO operatör kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Türkiye’nin önde gelen operatör firmalarından olan Vodafone’un tel numarası araştırılıyor. Sorularına cevap arayan Vodafone kullanıcıları direk operatöre bağlanma için operatör numarasını öğrenmeye çalışıyor. Vodafone müşteri hizmetleri NO’su ve Vodafone direk operatöre bağlanma için yapılması gerekenler haberimizde…

Vodafone müşteri hizmetleri NO! | Vodafone tel numarası ne? | Vodafone direk operatöre bağlanma
Vodafone müşteri hizmetleri NO! | Vodafone tel numarası ne? | Vodafone direk operatöre bağlanma
GİRİŞ 22.02.2021 23:11 GÜNCELLEME 22.02.2021 23:11

Vodafone müşteri hizmetleri numarası tüm operatör kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Türkiye’de önde gelen operatör firmalarından biri olan Vodafone müşterilerine daha iyi bir hizmet verebilmek için direk operatöre bağlanma seçeneğini sunuyor. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek isteyen vatandaşlar Vodafone tel numarasını arıyor. Vodafone müşteri hizmetleri NO, Vodafone tel numarası ve Vodafone direk operatöre bağlanma için yapılması gerekenler haberimizde…

VODAFONE MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI NE?

Vodafone müşteri hizmetleri, Vodafone GSM operatörünün müşterileri karşısında temsil eder. Vodafone GSM operatörü ile müşteri arasındaki bağlantının sağlanmasında önemli bir görev üstlenir. Müşterilerinin çeşitlilik gösteren sorunlarına çözüm üretilir. Vodafone GSM operatörünün abonelerine ayrıca kampanyalar, fatura bilgileri, tarifeler hakkında da bilgiler sunar. Vodafone Müşterisine bağlanmak adına kendi hat üzerinizden 542'yi tuşlamanız gerekirken, diğer hat ve sabit hatlardan ise 0 (542) 542 00 00' numarasını tuşlayarak direk bağlanabilirsiniz. Ayrıca diğer hat üzerinden de 444 0 542 arayarak müşteri hizmetlerine kolay yoldan bağlanabilirsiniz.

VODAFONE MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK OPERATÖRE NASIL BAĞLANIRIM?

Türkiye'de faaliyet gösteren GSM operatörlerinden biri olan Vodafone'a dilediğiniz zaman çağrı merkezi aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Operatörden direk müşteri hizmetlerine bağlanmak için ise hattınız üzerinden 542 arayabilirsiniz. Farklı operatörlerden aranmak için 0542 542 0000 numarası tuşlandıktan sonra 1 e basılmalıdır.

VODAFONE ANA MERKEZ VE TÜRKİYE MERKEZİ NEREDE?

Vodafone gurubu bünyesinde bulunan Vodafone Türkiye üstünden Türkiye'deki bütün abonelerine hizmet sunmaktadır. Vodafone dünyanın yaklaşık olarak 24 farklı ülkesinde faaliyetler gösteren Telekom ve ya teknoloji sağlayıcı şirketler arasında yer almaktadır. 

Vodafone Gurubu, yaklaşık 42 ülkede ise mobil şebekeler ile birlikte bir işbirliği yapmaktadır. Ana merkez Berkshire, Birleşik Krallıkda yer alıyor. Fakat Genel müdürlük ülkemizde de bulunurken bulunduğu yer İstanbul Şişli ilçesidir.

VODAFONE MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÜCRETLİ Mİ?

İlk arama da süre temel alınmadan hem faturalı hem de faturasız hatlar için 46,25 kuruştur.

VODAFONE FAX NUMARASI NEDİR?

Vodafone ile ilgili taleplerinizi iletmek adına netyardim@vodafone.com mail adresine ya da 0216) 556 31 73 nolu faks numarasına gönderim yapabilirsiniz.

VODAFONE ŞİKÂYET

Vodafone ile ilgili şikâyetlerinizi iletmek ve işlem yapmak adına 0 (542) 542 00 00'ı numarayı arayabilirsiniz.

VODAFONE MERKEZ TELEFON NUMARASI KAÇ?

Vodafone merkez telefon numarası +90 850 542 00 00'dir. Vodafone Merkeze bağlanmak adına 90 850 542 00 00' numarayı arayabilirsiniz.

VODAFONE 11842 ÜCRETİ NE KADAR?

Vodafone bilinmeyen numara ücreti 1.25 TL / dk.

VODAFONE MÜŞTERİ HİZMETLERİ MESAJ GÖNDERME

Vodafone operatörüyle ilgili olarak soru ya da sorunlarınızı iletmek adına netyardim@vodafone.com mail adresi üzerinden ücretsiz bir şekilde mesaj gönderebilirsiniz.

VODAFONE RED MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Vodafone red müşteri hizmetleri numarası için ise bireysel hatlardan 7008*'i arayabilirsiniz. Diğer sabit hatlardan ise 0542 7008 000 arayarak müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz.

VODAFONE MÜŞTERİ HİZMETLERİ NE ZAMANA KADAR AÇIK?

Müşteri hizmetlerine bağlanmak için 24 saat aktif bir şekilde müşteri hizmetleri numarasını arayarak bağlanabilirsiniz. 0542 542 00 00 numarası aracılığı ile 24 saat hizmet verilmektedir.

VODAFONE HAKKINDA

Dünyanın en büyük teknoloji iletişimi şirketlerinden biri olan Vodafone Grubu’nun bünyesinde yer alan Vodafone Türkiye, “herkes için dijital bir gelecek inşa etme” vizyonu doğrultusunda, birey ve kurumlara sabit, mobil ve içerik hizmetleri dâhil tüm telekomünikasyon teknolojilerini tek çatıda sunmaktadır. Türkiye’nin en büyük uluslararası doğrudan yatırımcılarından olan Vodafone Türkiye’nin bugüne kadar toplam yatırımları 24 milyar TL’ye ulaşmıştır. Vodafone Türkiye, 30 Haziran 2020 itibarıyla 23,6 milyon mobil müşteriye ve 1,1 milyon sabit genişbant müşterisine hizmet vermektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu