İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan CHP'li Özgür Özel'e: Sesi kulakları tırmalayan hadsiz...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun CHP'li Özgür Özel'e sert tepki göstererek 'Sesi kulakları tırmalayan hadsiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve sayın Devlet Bahçeli’ye ahlaksız bir şekilde hakaret ederek yine milletimize olan kinini kusmuş. Nasipsizler sürüsünün çobanı bu zavallı hakettiği cevabı hem hukuk önünde hem de sandıkta alacaktır.' ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan CHP'li Özgür Özel'e: Sesi kulakları tırmalayan hadsiz...
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan CHP'li Özgür Özel'e: Sesi kulakları tırmalayan hadsiz...
GİRİŞ 18.03.2021 23:48 GÜNCELLEME 18.03.2021 23:58
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP'li Özgür Özel'e sert tepki gösterdi.

Altun "Sesi kulakları tırmalayan hadsiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve sayın Devlet Bahçeli'ye ahlaksız bir şekilde hakaret ederek yine milletimize olan kinini kusmuş. Nasipsizler sürüsünün çobanı bu zavallı hakettiği cevabı hem hukuk önünde hem de sandıkta alacaktır." ifadelerini kullandı.

ÖZEL, BAŞKAN ERDOĞAN İÇİN NE DEMİŞTİ?

CHP'li Özel halkın seçimiyle Cumhurun başına gelen Başkan Erdoğan'a ağır hakaretler ederek "Erdoğan bir faşist diktatörün, Franco'nun ‘beşinci kol’ ifadesini kullanarak bir diktatör bozuntusu olduğunu itiraf etmişti. Aynı ifadeleri bugün tekrarlayan Bahçeli de diktatör bozuntusunun küçük ortağıdır, bir diktatörün koltuk değneğidir." demişti.

YORUMLAR 51
  • Ilhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu özgür özel denilen adam ne kadar terbiyesiz bir vekil bu adam tayip beyle yatıyor tayip beyle kalkıyor bire adam sende.hic ahlak yokmu bu yüce meclise hakaret içinmi seni vekil yaptılar sen tayip beyden niçin bu kadar korkuyorsun sana şunu söylüyorum korkunun ecele faydası yoktur biraz üslubunu düzelt diyorum okadar buda zor bir şey değil istesen yaparsin
    Cevapla
  • halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    hdp.ye karşı koruma oluşturmak için karşı cephe açmaya çalışıyor hain
    Cevapla
  • meraci83 3 yıl önce Şikayet Et
    cHp her dönemde sanki planlı olarak böyle çenesinin şirazesi kaçmış bir iki tipi özellikle vekil yapıyor. Millete söyleyecek sözleri olmamalı ki şımarıklık ve hakaretler yapmayı siyaset yapmak sanıyorlar her halde. Diktatörlüğe gelince; diktatörün kim ve ne olduğunu cHp aynaya baksa yeterlidir sanıyorum. Kanaatim odur ki asıl diktatörlük kendi nüvelerinde canlılığını olabildiğince muhafaza ediyor.Kazara hükümet olsalar gizledikleri diktatörlük kinlerini en acımasız şekilde sergileyeceklerini bizzat vekilleri itiraf ettiler.
    Cevapla
  • avşar 3 yıl önce Şikayet Et
    ula senden deynek bile olmaz
    Cevapla
  • Tespit 3 yıl önce Şikayet Et
    Manisaya hiç yakışmıyor böyle bir vekil,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız