Oda TV'den skandal Gergerlioğlu yalanı! Namazla alakası olmayanların abdest istismarı...

Yasaları hiçe sayarak TBMM’yi korsan eylem alanına çevirmeye kalkan HDP'li Gergerlioğlu'nun gözaltına alınması OdaTV’yi rahatsız etti. Gergerlioğlu’nun gözaltına alınmasını eleştiren site, bugüne kadar namazla hiç alakaları olmamasına rağmen HDP'li Gergerlioğlu'nun abdest aldığı sırada gözaltına alındığı yalanını ortaya attı. Sözcü gazetesi de 'lavaboda gözaltına alındı' yalanını dolaşıma soktu.

GİRİŞ 21.03.2021 10:00 GÜNCELLEME 21.03.2021 12:40
Bu Habere 184 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulunda, hakkında "terör propagandası yapmak" suçundan kesinleşen mahkeme kararının okunmasının ardından milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu sabah saatlerinde Meclis’ten çıkarılarak gözaltına alındı.

ODA TV'NİN 'ABDEST' YALANI!

Gözaltı işlemi sonrası Oda TV yine skandal bir habere imza attı. Konuyla ilgili OdaTv’nin sitesinde yer verilen haberde Gergerlioğlu'nun abdest alırken gözaltına alındığı iddiasına yer verildi. Bu bilginin gerçek olmadığı çok geçmeden anlaşıldı. Gergerlioğlu’nun Meclis’teki eylemini sonlandırmak için yapılan operasyona hava aydınlandıktan sonra başlandığı ortaya çıktı.

Yasadışı eylemi sonlandırmak üzere Meclis kampüsüne gelen polis ekipleri, milli iradeye kafa tutan Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu gözaltına almak üzere havanın aydınlanmasıyla harekete geçti.

Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun bulunduğu alana gelen polis ekipleri Gergerlioğlu'nu olduğu yerden çıkararak gözaltına alma işlemini gerçekleştirdi.

Bugüne kadar namazla, ibadetle hiç alakası olmayan hatta Müslümanların dini vecibelerini aşağılayan Oda TV'nin Namaz üzerinden duyar kasması, yasal bir gözaltı sürecini bir kez daha manipüle etmeye kalkması dikkatlerden kaçmadı.

ABDESTTEN SONRA 'LAVABO' YALANI

OdaTV’nin 'abdest alırken gözaltına alındı' yalanından sonra namaz vaktinin geçtiğini farkeden Sözcü Gazetesinin internet sitesi 'lavaboda gözaltına alındı' yalanını dolaşıma soktu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 184
  • Rammbo 2 yıl önce Şikayet Et
    WC ye (lavoboya) kaçmıştır polis gelince.
    Cevapla
  • katta 3 yıl önce Şikayet Et
    "bebekleri kan kusturarak katlettiniz önce bebeklerin kanlarını temizleyin sonra da katil olarak "abdestte"soyunun
    Cevapla
  • katta 3 yıl önce Şikayet Et
    "bebekleri kan kusturarak katlettiniz önce bebeklerin kanlarını temizleyin sonra da katil olarak "abdestte"soyunun
    Cevapla
  • mehmet ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Uçak düşerken ateist yolcu kalmazmış...
    Cevapla
  • maalesef 3 yıl önce Şikayet Et
    biyerimizi yırtıyoruz gergerli fetöcü diye tınlayan yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi