KASTOB'tan skandal bildiriye sert tepki

103 Emekli Amiralin ortak imza ile yayınlamış oldukları, anti demokratik, aynı zamanda vesayetçi bildiriyi KASTOB ailesi olarak şiddetle kınıyor ve reddediyoruz.

KASTOB'tan skandal bildiriye sert tepki
KASTOB'tan skandal bildiriye sert tepki
GİRİŞ 04.04.2021 16:17 GÜNCELLEME 04.04.2021 16:17

Dünyanın ve ülkemizin covid-19 salgın hastalık belası ile uğraştığı bu sıkıntılı zamanlarımızda, ülkemizin sınırlarımızda ve sınır ötesinde onurla ve şerefle yürüttü mücadeleleri görmezden gelerek, ülkemizi yeniden kaos ve krizlere mahkum etmek isteyen ve bu ülkenin büyük Devlet olması için ortaya koymuş olduğu ruhu anlamaktan uzak olan vizyonsuz, seviyesiz, devlet geleneklerinden habersiz bu güruha #haddinizibilin diyoruz. 

Bu ülke sahipsiz değil !!! Biz bu ülkenin evlatları olarak Okçular tepesindeyiz, nöbetteyiz, nöbet yerini kesinlikle terk etmeyiz ve bu ülkeyi yeniden vesayetçi ve darbeci zihniyetlere asla teslim etmeyeceğiz. "Güçlü Millet Büyük Devlet" ruhu ile geleceğin Türkiye'si ne emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bu millet ve bu devlet her ayağa kalkmak istediğinde kendisine parmak sallayanların parmağını mutlaka kırar. Seçilmişlere ve Türk silahlı Kuvvetlerine dil uzatamazsınız. Demokrasimize zarar vermekten, düşmanlarımızın ekmeğine yağ sürmekten başka faydası olmayacak bu türden fitne ve fesatları ortaya atan, muhtıra tarzı tehditvari ve vesayetçi açıklamaları gece yarısı yapan Amirallerin Fetö ile ilgili bağlantılarının araştırılmasını, emekli olmalarına rağmen rütbelerinin sökülmesini Şanlı ordumuz ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizle ilişkilerinin kesilmesini talep ediyoruz. Bu cesareti onlara verenlerin tespit edileceğine ve bağımsız Türk yargısının gereğini yapacağına inancımızın tam olduğunu ifade ediyoruz. 

Biz hazırız !!! Devletimizin, Milletimizin, Silahlı Kuvvetlerimizin yanındayız.  #hodrimeydan

KASTOB Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Yönetimi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu