Bakkal Market Manav Tatlıcıları Kasap Kuruyemişçi saat kaçta açılacak kapanacak?

Bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcıları 29 Nisan itibari ile başlayacak olan tam kapanma süresince açılış ve kapanış saatleri en çok merak elinler arasında yerini aldı. İçişleri Bakanlığı ise tam kapanma genelgesini yayınladı. İşte uygulanacak olan sokağa çıkma yasağına ilişkin merak edilen detaylar…

Bakkal Market Manav Tatlıcıları Kasap Kuruyemişçi saat kaçta açılacak kapanacak?
Bakkal Market Manav Tatlıcıları Kasap Kuruyemişçi saat kaçta açılacak kapanacak?
GİRİŞ 30.04.2021 13:09 GÜNCELLEME 30.04.2021 13:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

26.04.2021 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00 itibari ile tam kapanmaya gidiliyor. Vatandaşlar ise sokağa çıkma yasağı kapsamı süresince bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcıların saat kaçta açılıp kaçta kapanacağını merak ediyor. İşte İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanan genelge ile marketlerin açılış kapanış saatleri…

29 Nisan’da Başlayacak Tam Kapanma Ne Zaman Bitiyor?

26 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısı sonrası yapılan açıklamaya göre 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren tam gün sokağa çıkma yasağı uygulaması başlayacak. Yasak 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar devam edecek.

Bakkal, Market, Manav, Kasap, Kuruyemişçi ve Tatlıcılar 29 Nisan’dan Sonra Kaçta Kapanacak?

Bakkal, Market, Manav, Kasap, Kuruyemişçi ve Tatlıcılar yayınlanan Tam Kapanma Tedbirleri genelgesi kapsamında saat 10.00’da açılacak ve 17.00’de kapanacak.

Zincir ve süper marketler pazar günleri kapalı kalacak.

Ayrıca 10.00-17.00 saatleri arasında bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi, tatlıcılar ve online sipariş firmaları adrese teslim satış gerçekleştirebilecek.

TAM KAPANMA GENELGESİ

YORUMLAR 1
  • Unknown 2 yıl önce Şikayet Et
    Kapananlara damardan şarkı . "Yıkılası mahkum evi " Kahtalı Mıçi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar