Thodex vurgununda yeni gelişme! Arnavut çiftle İstanbul'da gizemli toplantı

Thodex'in patronu Faruk Fatih Özer'in Arnavutluk'a kaçışı planladığı ve Arnavutluk'tan getirip ağırladığı aile ile İstanbul'da toplantı yaptığı belirlendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Arnavut çiftle İstanbul'da gizemli toplantı
Thodex vurgununda yeni gelişme! Arnavut çiftle İstanbul'da gizemli toplantı
GİRİŞ 29.04.2021 10:56 GÜNCELLEME 29.04.2021 11:05

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen kripto para borsası Thodex olayında yeni detaylar ortaya çıktı. Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'in Arnavutluk'a kaçışı planladığı belirlendi. Arnavutluk'tan Türkiye'ye gelen gizemli bir çifti ağırlayan Özer, olaydan bir ay sonra yurt dışına kaçmış.

'Kripto Tosuncuk' Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarla kaçtığı iddiaları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yalanlanmış ve vurgunun 108 milyon dolar olduğu açıklanmıştı. Arnavutluk'a kaçtığı belirlenen Fatih Özer’i arama çalışmaları devam ederken önemli gelişmeler ortaya çıkıyor.

Bakan Soylu Thodex vurgununda gerçek rakamı açıkladı! 2 milyar dolar değilmiş!

FARUK FATİH ÖZER KAÇIŞI PLANLAMIŞ

Özer'in bir ay önce Arnavutluk’tan bir çifti İstanbul’da ağırladığı belirlendi. Arnavutluk'tan gelen gizemli çift, Özer'le yaptıkları toplantının ardından Arnavutluk’a geri dönmüş. Özer bu toplantıdan tam bir ay sonra Thodex'i kapatıp Arnavutluk'a kaçmış. 

O ÇİFTİN EVİ BASILDI AMA BULUNAMADI

Arnavutluk’ta Kripto Tosuncuk Özer’in sakladığı eve operasyon yapılmıştı. O Evin, İstanbul'da toplantı yaptığı Arnavut çifte ait olduğu belirtiliyor. Özer'in o sırada evde bulunamadığı belirtiliyor. Thodex'in firari CEO'su Özer'in Arnavutluk'u terketmiş olabileceği ifade ediliyor. 

ARNAVUTLUK'TAN DA KAÇMIŞ OLABİLİR

Faruk Fatih Özer'in Arnavutluk'tan yakındaki ülkelere kaçmış olabileceği değerlendiriliyor. Arnavutluk, Kosova, Kuzey Makedonya’da hem Türk polisi hem de yerel polis sürmeye devam ediyor. 

İstanbul Emniyeti'nde ise Özer'in abisi ve kız kardeşinin de aralarında bulunduğu 10 kadar kişinin sorgusu sürüyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı