Dışarıda oyun oynarken polisten saklanan çocuklara sürpriz

Oyun oynarken polis aracını görüp saklanan çocukları sosyal medyada ilgi gördü. İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, makamında ağırladığı çocuklara hediyeler verdi.

GİRİŞ 07.05.2021 14:57 GÜNCELLEME 07.05.2021 21:13
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Sinop'ta evlerinin önünde oynayan çocuklar önceki gün polis aracını görünce saklandı. O anlar çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alınarak, sosyal medyada paylaşıldı. İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, çocuklar, Elif Öztürk (9), Melis Yıldırım (8) ve Elvan Özdemir’i (8) makamına davet etti. Şahin, makamında ağırladığı çocuklara hediyeler verdi, evde kalmalarını ve kurallara uymalarını istedi.



‘ONLAR SİZİN POLİS AMCANIZ’

İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, “Çocuklar parka gitmeyi düşünüyorlarmış. Ekip otomobillerini görünce polisi atlatmayı düşünmüşler. Polisler gittikten sonra parka gitmişler. Herkesin kendi polisi olmasını ve kendi tedbirlerini almasını bekliyoruz. Çocuklarımızın, bu konularda en çok mağdur olanlar olduklarını biliyoruz. Çocuklarımızın, polisten korkacağı bir durum yok, onlar sizin polis amcanız. Ödül vermek dışarı çıkmalarına vesile olmayacaksa hediyeleri yine veririz” dedi.



‘KİMSE EVİNDEN DIŞARI ÇIKMASIN’

Çocuklardan Elif Öztürk ise, “Bize, ‘polis aracı geliyor’ dediler. Biz de arabanın arkasına saklandık. Böyle bir şey olacağı hiç aklımıza gelmemişti. Fotoğrafı ilk gördüğümüzde çok şaşırdık. Ben evde canlı dersteyken polis geldi. Bize hediye vermek için emniyete çağırdılar. Hediyeler için çok mutluyuz. Polisten kaçmaya gerek yok. Kimse evinden dışarı çıkmasın” diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    sağ olunuz böyle insanların Allah sayısını artırsın emniyette.
    Cevapla
  • Faruk YAVUZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah, Bu mübarek günler hürmetine bu aziz Millete bu Aziz devlete zeval vermesin Polislerimizden güvenlik güçlerimizden kahraman askerlerimizden Allah her iki cihanda ebediyyen razı ve hoşnud olsun. İnşaallah. . Amin...
    Cevapla
  • 100'000 bin hediye 2 yıl önce Şikayet Et
    Sinop'ta ikamet eden toplam çocuk sayisi asagi yukari 100'000 bin civarinda... artik tut tutabilirsen, diger 100'000 çocuk hediye almak için il emniyet Müdürlügünü ziyaret edecegi söyleniyor, çünkü çocuklar bu ödülü hak ediyor ? :)) ... hrodry-meydane çocuklar, Sinop'ta ikamet eden toplam 100'000 bin civarindaki çocuga Sinop İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin tarafindan ayni miktarda hediyeler dagitacak, 100'000 bin çocugun hediye masrafi İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin bey tarafindan karsilanacagi, yani kendi cebinden ödeyecegi söyleniyor ? :)) 100'000 çocuk .... artik tut tutabilirsen :)))
    Cevapla
  • Adem ATA 2 yıl önce Şikayet Et
    çocukta olsa o anın bir heyecanı vardır sayın müdürüm onların gönlünü alarak kötü bir hatıra kalacak o anını güzellikler köprüsüne cevirdi ALLAH senden razı olsun başka ne söylenir .
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    yerine göre değişiyor demek,benim semtim İstanbul -İkiteli de çocuklar sabah aydınlığından akşam karanlığına sokakta,çoğunda askede yok.polis arabasını takmıyanda var,bilhassa Suriye li çocuklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!