Çekmeköy'de feci kaza

Çekmeköy Şile yolunda hız yapan iki otomobilin çarpışmasıyla kaza meydana geldi. 3 kişinin yaralandığı kazada araçlardan biri takla attı.

Çekmeköy'de feci kaza
Çekmeköy'de feci kaza
GİRİŞ 13.05.2021 15:30 GÜNCELLEME 13.05.2021 17:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çekmeköy Şile otoyolunda bir otomobili sıkıştırmaya çalışan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobildeki 3 kişi yaralanırken yol adeta savaş alanına döndü.

Kaza, Çekmeköy Şile Otoyolu Şile istikametinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 35 UKS 70 plakalı Wolkswagen araç sürücüsü, önünde seyir halinde olan 34 DJS 704 plakalı Fiat Egea model araç sürücüsünü sıkıştırdığı esnada bariyerlere çarparak takla attı. Meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise kaza sonrası araç içerisinde sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. 3 yaralı çevredeki yakın hastanelere kaldırıldı. Öte yandan polis ekipleri kazaya ilişkin çalışma başlattı.

"ÖNDEKİ ARACI SIKIŞTIRMIŞ"

Kaza esnasında olay yerinden geçen Aykut Fidan, “Biz olay esnasında kardeşimle motosiklet ile olay yerinden geçiyorduk. 10 metre ilerledik büyük bir ses duyduk. Arkama döndüğümde ortalık bu haldeydi. Aracın içerisinde 2 kardeş yaralanmıştı. Sağlık ekipleri hemen alıp götürdü. Araçlardan biri diğerini sıkıştırmış. Bariyerlerden sonra takla atmış. Zaten bu yolda sürekli olarak kazalar oluyor” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şile yolu çok tehlikeli deli gibi araba sürüp hız yapanlarla dolu oraya 7/24 ekip gezdirmek lazım ve bu arada altına araba çeken gençler zannediyorki araba gaza basınca gider frene basınca durur bu tip kazalara karışanın ömür boyu ehliyeti iptal edilmeli çünkü her gün o yolu kullanıp görüyoruz.
    Cevapla
  • Cumali 2 yıl önce Şikayet Et
    bu yolda hız sınırı 80 km. Sol şeritte 80 le yavaş yavaş giden var. Geç kardeşim orta şeride, ordan git. Moloz taşıyan tırlar bile sol şeritte.
    Cevapla
  • Sinan Şirin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazdığını sen anladın mı 80 yol hız sınırı diyorsun adam sol şeritte 80 le gidiyor sonra geç orta şeride diyorsun tamam o 80 le solda giden arkadaş orta şerit müsaitse geçseydi orta şeride iyi olurdu ama orta şeride geçmediği için 80 le sol şeritten gidiyorsa suç da işlemiş değil yani hem arkadan gelen de senin gibi düşünüyorsa işte kaza bağıra çağıra geliyorum demiş araba almak ehliyet almak önemli değil kural bilmek insanlara saygılı olmak yani eğitimli olmak önemli
    Cevapla
  • madenci 2 yıl önce Şikayet Et
    bayramda cocuklara araba verirken tembih etmek lazim
    Cevapla
  • Ay ve Yıldız 2 yıl önce Şikayet Et
    Sokağa çıkma yasağı yokmuydu çekmeköyde
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok biri savcının diğeri emniyet müdürünün çocuğu herhalde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!