Thodex’in 3 lüks aracına haciz kararı

Thodex mağdurları avukatlarıyla birlikte icra memurlarını da yanına alarak şirketin Kadıköy’deki yönetim ofisine geldi. Şirkete ait 3 lüks araca haciz konuldu.

Thodex’in 3 lüks aracına haciz kararı
Thodex’in 3 lüks aracına haciz kararı
GİRİŞ 17.05.2021 17:43 GÜNCELLEME 17.05.2021 17:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Binlerce kişinin mağdur olduğu Thodex vurgununa ilişkin ilk haciz işlemi gerçekleştirildi. Olayda mağdur olduğunu belirten şahıslar avukatları ve icra memurları eşliğinde Thodex’in Kadıköy Göztepe’deki yönetim binasına geldi. Çilingir yardımıyla ofisin kapıları açıldı. Yürütülen çalışmalar kapsamında şirkete ait 3 lüks araca haciz konuldu.

YORUMLAR 3
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    inanamıyorum ya daha yenimi yapılıyor haciz işlemi, kaplumbağa hızındayız bravo ya
    Cevapla
  • birecikli 2 yıl önce Şikayet Et
    tüh yazık oldu adam araçları kaçıramamış. yazık
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    ilk yapilmasi gereken seyi en cok yapiyoruz benzeri bir olay var idi adam kacmis bir hafta sonra gelecek der ike tr butun mallarini satti paralari alip gitti bir suclunun ilk butun mallarina el konur bunu daha bilmiyoruz adama kac paralari mal varligi yok et sonra seni yakalarim deniyor cok zaman ise verilecek ceza tam komedi her suc ve her bin lira icin de ceza verilecek adam bir milyon dolar vurgun mu yapti hesap yap ne kadar para eder 10 milyon lira mi o zaman on milyon yil da para icin ceza ver yoksa bunlar bitmez vurgun yapanin yanina kaliyor hep
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı