Thodex’in finans sorumlusu serbest bırakılmıştı! Savcılıktan itiraz geldi

Thodex'in finans sorumlusu Rana Azap, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Savcılık, şüphelinin serbest bırakılmasına yönelik karara itiraz etti.

Thodex’in finans sorumlusu serbest bırakılmıştı! Savcılıktan itiraz geldi
Thodex’in finans sorumlusu serbest bırakılmıştı! Savcılıktan itiraz geldi
GİRİŞ 20.05.2021 12:48 GÜNCELLEME 20.05.2021 12:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Thodex soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen şirketin finans sorumlusu Rana Azap’ın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına savcılık itiraz etti.

Kripto para borsası Thodex hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen Thodex'in finans sorumlusu Rana Azap, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Kripto soyguncu Özer’in yengesi adli kontrol şartıyla serbest

“Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma” suçlarından tutuklanması istenen şüpheli Azap, çıkarıldığı mahkemece yurt dışına çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Savcılık, şüphelinin serbest bırakılmasına yönelik Anadolu 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nin kararına itiraz etti. Şüphelinin tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • FANİ YOLCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakimlere verdikleri yanlış ve can acıtıcı kararlardan dolayı hiçbir şekilde ceza verilmezse sonuç bu olur... ALLAH CC ISLAH ETSİN İNŞAALLAH AMİN
    Cevapla
  • adalet nerede? 2 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce vatandaş dolandırılıyor hakim serbest bırakıyor, hakim mağdurlar arasında olsaydı böyle olmazdı, hukuk kimsenin oyuncağı babasının malı değildir adalet istiyoruz, sayın adalet bakanı bu adaletsizlikleri lütfen düzeltin ve lütfen artık şu saçmalıklara bir son verin de vatandaşalar sürekli mağdur olup durmasın değil mi ?
    Cevapla
  • sado 2 yıl önce Şikayet Et
    yargiclarin verdigi kanunlar cok vicdan yaraliyici hakki da gozettigi soylenemez..ulke nin esas en buyuk problemi ve sorunu bu..polis yakalar ,hakim salar, savci itiraz eder , tekrar polis yakalar eger kacmadiysa , peki hakime bir sorumluluk dusmuyormu? suclu olmuyormu bu aldigi kararlardan dolayi ?! yani diyecegim cok acilen reform edilmesi ve duzenleme gerekiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!