AÖF dönem sonu online sınavları ne zaman? 2021 Anadolu Üniversitesi sınav takvimi!

Anadolu Üniversitesi, bahar dönemi AÖF final sınavı takvimi yayınlandı. Dönem sonu sınavı olarak bilinen Açıköğretim sınavları online olarak iki farklı grup şeklinde gerçekleştirilecek. Engelli ve dezavantajlı öğrenciler okuyucu-işaretleyici gözetmen 21 Mayıs'a kadar başvuru yapabilecek. Final sınavlarının ardından mezuniyet veya bir üst sınıf için gerekli krediyi sağlayamayan öğrenciler için yaz okulu sınavları 8 Ağustos’ta yapılacak. Peki 2021 AÖF bahar dönemi final sınavları ne zaman?

AÖF dönem sonu online sınavları ne zaman? 2021 Anadolu Üniversitesi sınav takvimi!
AÖF dönem sonu online sınavları ne zaman? 2021 Anadolu Üniversitesi sınav takvimi!
GİRİŞ 23.05.2021 13:23 GÜNCELLEME 23.05.2021 13:23

AÖF final sınavı tarihleri, İktisat ve İşletme Açıköğretim Fakültesi’nde üniversite eğitimi alan öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Açıktan lisans ve önlisans eğitimini tamamlamayı amaçlayan binlerce öğrenci final sınavlarına katılacak. Çevrimiçi yapılan sınavlarda öğrencilere 20 soru yöneltilecek. İki yıllık eğitim alan öğrencilere çoktan seçmeli test soruları sorulurken bazı 4 yıllık bölümlere açık uçlu sorular sorulacak. 30 dakika sürecek online sınav süresince öğrenciler sınav ekranı haricinde farklı sekmeler açamayacak. Anadolu Üniversitesi 2021 final sınavı tarihlerini açıkladı. Peki AÖF final sınavları ne zaman yapılacak? İşte bahar dönemi online sınav tarihleri…

AÖF Final Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

2020-2021 Bahar Yarıyılı dönem sonu sınavları çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlanan akademik takvime göre;

2 ve 6. yarıyıl derslerinin sınavları 29-30-31 Mayıs 2021

4 ve 8. yarıyıl derslerinin sınavları 5-6-7 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacak.

Ceza ve İnfaz Kurumlarında bulunan tutuklu/hükümlüler yüz yüze ortamda 29-30 Mayıs 2021 tarihlerinde sınava girecektir.

AÖF Online Sınavlara Nereden Giriş Nasıl Yapılacak?

İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri online sınav ekranına anadolu.edu.tr adresinden yönlendirme linki ile geçiş yapacak. T.C kimlik numarası ya da anadolu.edu.tr uzantılı e-posta adresiyle ve şifreyle sisteme giriş yapan adaylar sorumlu olduğu dersleri görüntüleyecek. İstedikleri dersin sınavını işaretleyerek sınavları başlatabilecek. Sınav sorularının kopyalanması ve paylaşılması suç teşkil edecek. Herhangi bir ihlalde bulunduğu tespit edilen öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacak.

Başvurular 21 Mayıs'ta Sona Erecek!

Açıköğretim Sisteminde Dezavantajlı ve Engelli Öğrenci grubunda kayıtlı olan ve sınav engel durumunda “okuyucu-işaretleyici gözetmen yardımı’’ talebinde bulunmuş öğrencilerimiz, 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Çevrimiçi (online) Dönem Sonu Sınavlarına refakatçi eşliğinde evinde ya da bulunduğu il de yer alan Açıköğretim Bürolarında girebilecek.

Bu durumda bulunan öğrenciler talep etmeleri halinde engelsizaof.anadolu.edu.tr adresinde yayımlanacak form üzerinden 20-21 Mayıs tarihlerinde başvuru yapmaları gerekmektedir. 21 Mayıs tarihinden sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak