ATA AÖF final sınavı online giriş yapma! 2021 Atatürk Üniversitesi Açıköğretim sınav takvimi!

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ATA AÖF online sınavları bugün itibariyle yapılmaya başlandı. Sınav sisteminin açılmasıyla öğrenciler bahar dönemi final sınavlarına giriş yapıyor. Dönem sonu sınavlarının yapılmasına ilişkin detaylar belli oldu. Sınav soruları kişiye özel olarak soru bankasından çekilecek. İşte ATA AÖF final sınavı giriş ekranı!

ATA AÖF final sınavı online giriş yapma! 2021 Atatürk Üniversitesi Açıköğretim sınav takvimi!
ATA AÖF final sınavı online giriş yapma! 2021 Atatürk Üniversitesi Açıköğretim sınav takvimi!
GİRİŞ 25.05.2021 17:33 GÜNCELLEME 25.05.2021 17:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATA AÖF sınavları pandemi nedeniyle güz döneminde olduğu gibi bahar döneminde de online olarak yapılmaya devam ediyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi dönem sonu (final) sınavları 24 Mayıs itibariyle başladı. Öğrencilere sorumlu oldukları her ders için 20 sorudan oluşan testlere katılıyor. ATA AÖF sınav sistemi yoğunluk oluşturulmasının önüne geçilmesi adına belirli saatlerde açık olacak. Atatürk Üniversitesi'nden yapılan açıklamada sınav sorularının kopyalanması, paylaşılması suç teşkil ederken kopya çekildiği tespit edilen öğrencilerin bahar dönemi final sınavları geçersiz sayılacak. Başlayan sınava giriş yapmak isteyen adaylar ATA AÖF sınav giriş sayfasını araştırıyor. İşte 2021 ATA AÖF bahar dönemi sınav giriş ekranı!

ATA AÖF Sınav Giriş Ekranı!

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavları bugün itibariyle başladı. Sınavlar 24 Mayıs-4 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacak. Sınav sistemi saat 09.00 ile 22.00 saatleri arasında açık olacak. Öğrenciler yukarıdaki tarihler aralığında hangi gün ve hangi saatlerde sınava gireceklerini fakültelerin sınav programları tarafından duyurulacak. Sizde aşağıda bulunan adres üzerinden direkt sınav giriş ekranına ulaşabilirsiniz.

2021 ATA AÖF Bahar Dönemi Sınav Giriş Ekranı!

ATA AÖF Online Sınavlar Nasıl Yapılacak?

Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi final sınavlarında her bir ders için 20 sorudan oluşan test yapılacak. Öğrencilere sınav oturumu için 30 dakika süre verilecek. Sınava başlandıktan sonra herhangi bir sebep nedeniyle sınavdan çıkan öğrencilerin 30 dakikalık sınav süresi işlemeye devam edecek. Sınav ekranında önceki sorulara ve boş bıraktığınız sorulara tekrar geri gitmek engellenmiştir. Final sınavları dönem sonu not ortalamasına yüzde 70 etki edecek. Sınavda 4 yanlış cevap 1 doğru cevabı götürmektedir.

Kopya Çeken Öğrencilerin Sınavları İptal Edilecek!

ATA AÖF online sınav soruları kişiye özel olarak hazırlanacak. Soru bankasından rastgele çekilecek soruları cevaplayan öğrencilerin kopya çektiği tespit edildiği takdirde sınavları geçersiz sayılacak. Elektrik kesintisi, internet kesintisi ve tarayıcının kapanması ile karşılaşan adaylar sınava tekrar giriş yaparak kalan sürelerini kullanabilecek.  Öğrenciler sınav ortamında yalnız bulunmak ve soruları herhangi bir bilgi kaynağı olmadan cevaplamakla yükümlüdür.  Sınav sorularının herhangi bir şekilde kopyalanması ve paylaşılması suç teşkil etmektedir. 

Bütünleme Sınavları 28 Haziran'da Yapılacak!

Atatürk Üniversitesi bütünleme sınav takvimi yayınlandı. Final sınavları sonucunda başarısız dersi olan öğrenciler bütünleme sınavlarına katılarak derslerini verebilecek. Bütünleme sınavları online olarak 28 Haziran-2 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak. 2020-2021 eğitim öğretim yılında mezuniyet üç ders sınavları ise 07 Ağustos tarihinde düzenlenecek.

YORUMLAR 1
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    açık öğretimler zaten havadan diploma dağıtıyordu, pandemiden sonra artık iyice diplomalar havada uçuşuyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak