Başkan Erdoğan'dan gençlere mesaj: Benim görevim gençlerimizi geleceğe hazırlamaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi sosyal medya hesabından 19 Mayıs'ta gençlerle bir araya geldiği sohbetten bir kesit paylaştı.

Başkan Erdoğan'dan gençlere mesaj: Benim görevim gençlerimizi geleceğe hazırlamaktır
Başkan Erdoğan'dan gençlere mesaj: Benim görevim gençlerimizi geleceğe hazırlamaktır
GİRİŞ 22.05.2021 01:52 GÜNCELLEME 22.05.2021 10:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs'ta gençlerle bir araya geldiği sohbetten kesit paylaşarak, "Cumhurbaşkanı olarak görevim siz gençlerimizin yükünü almak ve Türk gençliğini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkararak geleceğe hazırlamaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanı olarak benim görevim siz gençlerimizin yükünü almak ve Türk gençliğini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkararak geleceğe hazırlamaktır. İşte bunu başardığımız zaman, dünyanın en mutlu insanı ben olacağım" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın paylaşımında, 19 Mayıs'ta Kütüphane Söyleşileri'nin ikincisinde, Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldiği sohbetin videosundan bir kesit de yer aldı.

YORUMLAR 6
  • erdinc can 2 yıl önce Şikayet Et
    Niyetin halisliği cümlemize malum. Ancak bu devirde kütüphane binasına kaynak ayırmak çöpe para atmaktan farksız. Artık webden herkes her bilgiye ulaşabilirken, dünyanın en prestijli üniversite kütüphanelerini dijital erişime açtığı haberleri varken..Artık gençleri ellerindeki telefonlardaki başta dijital oyunlar filmler belgeseller yetiştirirken siz tutup kimsenin işine yaramayacak işlerde sınırlı kaynağı heba edeceğinize çocukları şeytani oyunlara alternatif oyun programı yazacak gençlere, bir filme diziye ve tv ve you tube kanalları gibi dijital medya yaratanlara aktarsanız gençliğimiz verilen şeytani bilgileri almak yerine insanlığa katkı yapar düzeye erişse daha iyi olmaz mı?
    Cevapla
  • Kul fatma 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC yardımcın olsun yeni nesil çok rahatına düşkün RABBİMİN yardımı ve senin gayretinle çalışmanla bir sıkıntı görmeden bu yaşa geldiler şimdi diyorlar bu devran böyle gider benim çocuklarım bile bir şey olmaz diyor ama çok yanılıyorlar tarih tekerrür etmiş her daim
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis öğrencilere kadro ver
    Cevapla
  • Hizaya gel 2 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal mesafeye bak hizaya gel…
    Cevapla
  • Sas comando 2 yıl önce Şikayet Et
    Devran döndüğü gün asıl bu ülke yeni seviyesine ulaşacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda