Pes dedirten görüntüler! Boğaz manzaralı otelde basıldılar

Cihangir’de çok sayıda kişi kafeteryaya çevrilen bir otelin terasında koronavirüs tedbirlerini hiçe saydı. Polisin baskın yaptığı Boğaz manzaralı mekan boşaltılırken, kurallara uymayanlara ceza uygulandı.

Pes dedirten görüntüler! Boğaz manzaralı otelde basıldılar
Pes dedirten görüntüler! Boğaz manzaralı otelde basıldılar
GİRİŞ 26.05.2021 09:45 GÜNCELLEME 26.05.2021 09:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Cihangir’de korona virüs tedbirlerini hiçe sayarak yasağa rağmen kafeterya olarak faaliyet gösteren bir otelin teras katına Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından baskın düzenlendi.

Maske bile takmayan kişilerin nargile ve sigara kullandığı anlar kameralara yansırken, işletme sahibine ve içeridekilere idari para cezası uygulandı.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle eğlence mekanlarının faaliyetlerine ara verilmişti. Bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün Cihangir’de bir otelin teras katında çok sayıda kişinin olduğu ve nargile ile sigara kullandıklarını ihbarını aldı.

BOĞAZ MANZARALI KAFEDE BASILDIRLAR 

İhbarı değerlendiren ekipler, otelin teras katında çok sayıda kişinin maske bile takmadan iç içe, yüksek sesli müzikler eşliğinde masalarda oturduğunu gördü.

Polis ekipleri bunun üzerine eğlenceyi sonlandırarak işletmeye ve içeridekilere “Umumi Hıfzıssıhha Kanununa Muhalefet” suçundan idari işlem uyguladı. Sigara ve nargilenin de kullanıldığı görülen mekan yapılan işlemlerin ardından boşaltıldı. Baskın anları ise kameralara yansıdı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberimiz zamanında kureyşli zenginler sorundu o günden bugüne değişen pek bir şey olmamış demek oluyorki dünyada hep zenginler sorun baş belası Allah affetsin.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok kardeşim bizim millet akıllanmaz. Üstelik birde açız diye feryat figan eder.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...