İYİ Parti'den üye yapma sahtekarlığı

Geçen ay İYİ Parti Konya Kulu İlçe Başkanlığından istifa eden Osman Dinçer, kendisi ile birlikte istifa eden 400 yakın kişinin gizli şekilde üye kaydı yapıldığını belirterek, İYİ Parti'nin sahtekarlığını ortaya koydu.

İYİ Parti'den üye yapma sahtekarlığı
İYİ Parti'den üye yapma sahtekarlığı
GİRİŞ 03.06.2021 01:04 GÜNCELLEME 03.06.2021 01:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son günlerde esnaf ziyaretleri sırasında yapılan tiyatro ve önceden hazırlanmış yalan kurgularla kamuoyunu etkilemeye çalışan İYİ Parti'nin bir sahtekarlığı daha ortaya çıktı. 

Eski İYİ Parti Konya Kulu İlçe Başkanı Osman Dinçer, sosyal medya hesabı Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, ''Kulu İyi Parti İlçe Başkanlığı çok iyi çalışıyor. Eşim ve benle İYİ Parti'den istifa eden arkadaşlarımın kimlik bilgilerini kullanarak habersizce tekrar üye yapıyorlar ve Kulu'da İYİ Parti'yi zirveye taşıyorlar. Biraz utanın, 'beğenmediğiniz ve hakir gördüğünüz insanları tekrar üye yapmaya utanmıyor musunuz' diyeceğim hani sizde o yüz, şeref ve karakter'' ifadelerini kullandı. 

İkinci paylaşımında da habersizce üye yapılan kişilere seslenen Dinçer, 'Değerli arkadaşlar Kulu İP ilçe başkanı yönetiminde olan soytarılar sizlerin haberiniz olmadan kimlik bilgilerinizi kullanarak tekrar üye yapmışlar. Üyelik bilgilerinizi kullanıp tekrar istifa edin''

İYİ Parti'de bir ilçe başkanı daha istifa ettiİYİ Parti'de bir ilçe başkanı daha istifa etti

YORUMLAR 2
  • Nazif 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP ile düşüp kalkarsa olacağı buydu zayen
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Her şey iyi olacak !!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'